جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 470
ميانگين بازدید: 38500
بازديد کل: 146,731,236
تولید زخم‌پوش‌های درمان سوختگی بر پایه پرده آمنیون (یک شنبه 1401/07/24)

ایسنا:
محققان یکی از شرکت‌های فناور زخم‌پوش‌هایی بر پایه پرده آمنیون برای درمان زخم‌های سوختگی به تولید رساندند.

طهورا ابراهیمی، محقق بخش تحقیق و توسعه این شرکت فناور در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: محصولات تولیدی این شرکت به دو دسته "زخم‌پوش‌ها" و بند آورنده‌های خونی" تقسیم می‌شوند.

وی یکی از محصولات این شرکت را زخم‌پوش‌های بر پایه پرده آمنیون ذکر کرد و افزود: پرده آمنیون که دور جنین در شکم مادر قرار گرفته است، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی و فاکتورهای رشد است و ما از این ماده در درمان انواع زخم‌های مزمن بهره بردیم.

ابراهیمی با بیان اینکه کاربرد اصلی این نوع زخم پوش‌ها برای زخم‌های سوختگی است، اظهار کرد: ویژگی مهم این محصول آن است که بعد از مدتی جذب بدن می‌شود و به همین دلیل بیمار در زمان تعویض پانسمان احساس ناراحتی‌ نخواهد داشت.

وی نوع دیگر زخم‌پوش‌های تولید شده در این شرکت‌ را زخم‌پوش‌های چند لایه ذکر کرد و یادآور شد: این زخم‌پوش برای زخم‌های فشاری مانند زخم‌های دیابتی و زخم‌های ناشی از بیماری پروانه‌ای (EB) استفاد می‌شود.

این محقق اضافه کرد: از آنجایی که این نوع زخم‌پوش‌ها در ایران وارداتی است، ایران به دلیل اعمال تحریم‌ها، دسترسی به این نوع زخم پوش‌ها ندارد، از این رو بیماران پروانه‌ای با مشکلات زیادی برای دسترسی به این نوع زخم‌پوش‌ها مواجه هستند.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: این محصول فاز تست‌های بالینی و نیمه صنعتی را طی می‌کند.

به گفته این محقق، این زخم‌پوش‌ها به دلیل دارا بودن پوشش‌های پلی یورتانی، حالت فومی و خواص مکانیکی خوبی دارد و می‌تواند از ۳ تا ۷ روز بر روی زخم باقی بماند و بدین ترتیب می‌توان شرایط زندگی را برای بیماران پروانه‌ای بهبود بخشید.

وی اضافه کرد: این زخم پوش دارای ۳ لایه است که لایه اول چسبی است که در زمان برداشتن از روی زخم، آسیب دوباره‌ای بر روی پوست ایجاد نمی‌کند. لایه دوم یک لایه پلی یورتانی و یک لایه حمایتی نیز برای زخم پوش در نظر گرفته شده است.

به گفته این محقق، این محصولات دارای افزودنی‌های نانویی هستند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.