جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 37167
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,728,481
تولید یک عدد تخم‌ مرغ ۷۵۰ سی‌سی آب مصرف می‌کند (چهارشنبه 1401/07/27)

ایرنا:
مدیرکل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی درباره تولید تخم‌مرغ و مصرف آب این محصول گفت: آب مصرفی برای هر عدد تخم مرغ ۷۵۰ سی‌سی بوده که کمتر از یک لیتر آب است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «امید امینی» درباره تولید تخم‌مرغ و مصرف آب این محصول افزود: پرورش یک قطعه مرغ تخم‌گذار از یک‌روزگی تا 90 هفتگی ۲۸۰ لیتر آب نیاز دارد و در این دوره حدود ۳۷۰ تا ۳۷۵ عدد تخم مرغ تولید می‌شود.

مدیرکل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: آب مصرفی برای هر عدد تخم مرغ ۷۵۰ سی‌سی بوده که این میزان کمتر از یک لیتر آب است.

امینی با اشاره به اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد نهاده‌های دامی در حوزه طیور وارداتی است، تصریح کرد: میزان مصرف ۷۵۰ سی‌سی آب برای یک عدد تخم‌مرغ با احتساب دستگاه‌های خنک‌کننده و مصرف کارگری هر واحد انجام شده و تنها مختص به مصرف شرب پرنده نمی‌باشد.

وی با تاکید بر وارداتی بودن نهاده‌های دامی در این حوزه، یادآور شد: برای تولید نهاده‌های دامی اعم از سویا، ذرت آب زیادی در کشور مصرف نمی‌شود.

مدیرکل دفتر امور طیور با تاکید بر تولید سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن تخم مرغ در کشور، تصریح کرد: با توجه به تجارت محدود تخم‌مرغ خوراکی و محدودیت‌های جابجایی این محصول که امکان تجارت آن را صرفاً بین کشورهای مجاور امکان‌پذیر می‌کند، بنابراین در صورت عدم تولید این محصول در کشور، کمتر از ۱۰ درصد از تامین نیاز این محصول از طریق واردات امکان‌پذیر است.

امینی یادآور شد: مصرف آب در صنعت طیور و تولید گوشت مرغ و تخم مرغ خوراکی نسبت به سایر کالاهای پروتئینی پایین‌تر بوده و از این نظر توجیه‌پذیر است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.