جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 35500
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,726,814
ادوات مخابراتی و دفاعی با نانو کامپوزیت‌ها، رادارگریز می‌شوند (پنج شنبه 1401/07/28)

ایسنا:
محققان یکی از شرکت‌های استارت‌آپی، نانو کامپوزیت‌های رادارگریز را برای کاربرد در صنایع مخابراتی و دفاعی وارد فاز تجاری‌سازی کردند.

علی شجری، دانشجوی دکتری مهندسی مواد دانشگاه فردوسی مشهد و از محققان طرح در گفت‌وگو با ایسنا، محصول تولید شده را نانو کامپوزیت جاذب امواج الکترومغناطیس ذکر کرد و گفت: با توجه به کاربرد گسترده رادار در تشخیص اماکن و ادوات نظامی، دستیابی به تکنولوژی جذب امواج الکترومغناطیسی و اختفا در برابر امواج رادار گامی رو به جلو در پدافند غیر عامل است. در این راستا این نانو کامپوزیت‌ تولید شده با خاصیت رادارگریزی، در صنایع نظامی کاربرد دارد.

وی با بیان اینکه این نانو کامپوزیت‌ها می‌توانند ادوات نظامی را رادار گریز کنند، ادامه داد: نانو کامپوزیت تولید شده بر روی سطوح اعمال می‌شود.

شجری، کاربرد دیگر این نانو کامپوزیت‌ها را در صنایع الکترونیکی مخابرات دانست و یادآور شد:  این تکنولوژی همچنین از اختلال عملکردی دستگاه‌های الکترونیک و مخابراتی ناشی از تداخل الکترومغناطیس جلوگیری می‌کند. نانو کامپوزیت جاذب امواج الکترومغناطیس به عنوان محصولی مناسب در این زمینه طراحی و تولید شده است.

به گفته وی، از این ماده می‌توان برای محافظت تجهیزات در برابر نویزها و همچنین برای جلوگیری از اختلال عملکرد سیستم‌های الکترونیکی و مخابراتی بهره برد.

این محقق، پایه نانو کامپوزیت تولید شده را پلیمری دانست و یادآور شد: در این محصول از نانو ذرات کربنی و مغناطیسی استفاده شده و قابلیت جذب ۹۰ درصدی امواج الکترومغناطیسی در بازه ۸ تا ۱۲ گیگا هرتز را دارد.

وی با بیان اینکه این محصول به فاز تجاری‌سازی رسیده است، اظهار کرد: این محصول قابلیت توسعه بر اساس باند فرکانسی را دارد. کاهش قیمت به کمتر از نصف نمونه خارجی از دیگر مزایای این محصول به شمار می‌رود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.