جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 33565
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,724,879
صادرات ۴ محصول گلخانه‌ای بدون کد "کیو آر" ممنوع است (دوشنبه 1401/08/02)

ایسنا:
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: از ابتدای آذرماه صادرات ۴ محصول گلخانه‌ای بدون QR code ممنوع است.

تورج نوروزی در همایش گلخانه‌داران خوزستان اظهار کرد: با توجه به کمبود منابع آب در چند سال اخیر انتقال محصولات از سطح فضای باز به گلخانه‌ها باعث ارتقا بهره‌وری آب خواهد شد.

وی افزود: در سند ملی سازگاری با کم آبی نیز انتقال محصولات سبزی و صیفی به گلخانه‌ها به صورت ویژه در نظر گرفته شده است.

نوروزی با بیان اینکه مصرف آب در  هر ۱۰ تا ۱۱ هکتار گلخانه معادل یک هکتار فضای باز است، بیان کرد: از ابتدای آذرماه صادرات ۴ محصول خیار، گوجه فرنگی، فلفل دلمه و بادمجان بدون QR code ممنوع است.

به گزارش ایسنا به نقل از جهاد کشاورزی خوزستان، وی تصریح کرد: مهمترین بخش سلامت جامعه سلامت مواد غذایی است که بخش عمده آن توسط کشاورزان و تولیدکنندگان این بخش فراهم می‌شود.

در ادامه فاتحی معاون دفتر امور گلخانه‌ها، گیاهان زینتی و قارچ‌های خوراکی نیز اظهار کرد: دستورالعمل ارتقاء سلامت محصولات گیاهی به منظور شناسایی و نظارت بر فرآیند تولید تا عرضه داخلی محصولات سبزی و صیفی گلخانه‌ای توسط وزیر جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات برای این محصولات ابلاغ شده است.

وی بیان کرد: این فرآیند در کل گلخانه‌های سبزی و صیفی در طول مدت یک سال با عاملیت سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و نظارت استانی سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها و نظارت عالیه سازمان حفظ نباتات و معاونت امور باغبانی عملیاتی می‌شود.

فاتحی شناسایی کلیه تولیدکنندگان و محصولات سبزی و صیفی گلخانه‌ای و اطلاع رسانی دستورالعمل، شناسایی و استقرار مسئول فنی، مسئول تجربی تولید و نظارت دقیق‌تر بر عملکرد آن‌ها، شناسایی واحدهای سورت و بسته‌بندی و مراکز عمده عرضه، بهبود مدیریت تولید تا عرضه، اصلاح و نوسازی و تجهیز گلخانه‌های سبزی و صیفی، ایجاد ردیف اعتباری ویژه برای تسهیلات ارزان قیمت را از مهمترین الزامات فرآیند تولید تا عرضه داخلی محصولات سبزی و صیفی گلخانه‌ای عنوان کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.