جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 33702
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,725,016
نفت از افت دلار دلگرم شد (سه شنبه 1401/08/03)

ایسنا:
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه تحت تاثیر افت ارزش دلار، افزایش یافت اما نگرانی‌هایی که پیرامون دورنمای تقاضای جهانی برای سوخت وجود دارد، رشد قیمت را محدود کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۲۷ سنت افزایش، به ۹۳ دلار و ۵۳ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز گذشته سه درصد نزول کرده بود. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در دسامبر با ۳۶ سنت افزایش، به ۸۴ دلار و ۹۴ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز گذشته با ۰.۶ درصد کاهش بسته شده بود.

شاخص دلار آمریکا ابتدای معاملات روز سه شنبه کاهش یافت و نفت را برای خریداران غیرآمریکایی ارزان‌تر کرد. با این حال، نشانه‌های فعالیت اقتصادی نامطمئن در آمریکا و چین که بزرگترین مصرف کنندگان نفت در جهان هستند، مانع افزایش بیشتر قیمت‌ها شد.

واندانا هری، موسس شرکت تحلیل بازار نفت "واندا اینسایتس" در این باره گفت: بجز نوسان قیمت اواسط معاملات روزانه، معاملات نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت از پنج شنبه گذشته، در بازه محدودی حبس شده اند. عوامل عرضه و تقاضا تا حدود زیادی بدون تغییر مانده اند و بازار نفت به تحولات اقتصادی واکنش نشان می‌دهد. بخش زیادی از دورنمای تیره تقاضا برای سوخت تا به حال از سوی بازار هضم شده است بنابراین، فشار کاهشی بیشتر ممکن است آهسته باشد.

نظرسنجی ماهانه آژانس "اس اند پی گلوبال" از مدیران خرید که روز دوشنبه منتشر شد، نشان داد فعالیت تجاری آمریکا در اکتبر برای چهارمین ماه متوالی رشد منفی پیدا کرده و شرکتهای خدماتی و تولیدکنندگان اظهار کردند که تقاضای مشتریان، کاهش پیدا کرده است.

ضعیف شدن تقاضا نشان می‌دهد که افزایش نرخ بهره از سوی بانک مرکزی آمریکا برای مبارزه با تورم، موثر واقع شده و ممکن است مقامات فدرال رزرو را متقاعد کند سیاستهای افزایش نرخ بهره را ملایم‌تر کنند که سیگنال مثبتی برای تقاضا برای سوخت محسوب می‌شود.

بر اساس گزارش رویترز، آمار رسمی که روز دوشنبه منتشر شد، نشان داد واردات نفت خام چین در سپتامبر دو درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته بود و روند کاهش واردات نفت همزمان با کاهش خرده فروشی در این کشور، ادامه پیدا کرده است.

تحلیلگران در نظرسنجی رویترز پیش بینی کردند آمار هفتگی ذخایر نفت آمریکا که هفته جاری منتشر می‌شود، افزایش ذخایر را نشان داد. طبق برآورد تحلیلگران، ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۲۱ اکتبر، به میزان ۲۰۰ هزار بشکه افزایش پیدا کرده است. ذخایر بنزین در همین مدت حدود ۱.۲ میلیون بشکه و ذخایر سوختهای دیگر شامل دیزل و نفت کوره ۱.۱ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.