جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 33307
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,724,621
انجام خوانش کنتورها با نرم‌افزارهای داخلی در کشور میسر شد (چهارشنبه 1401/08/04)

ایسنا:
یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با پیاده‌سازی نرم افزار و سخت‌افزارهایی، فرآیند زمان‌بر خوانش کنتورهای آب، برق و گاز را با منابع انسانی و مالی کمتر و در زمان کم اجرایی می‌کند.

به گزارش ایسنا، مرتضی مقصودی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اجرای سیستم خوانش کنتورهای مصرفی مشترکان به صورت هوشمند، گفت: برای سال‌ها شرکت‌های آب، برق و گاز، مأمورانی را برای یادداشت برداری از کنتورهای نصب شده در منازل اعزام می‌کردند که در این فرایند امکان بروز خطاهای انسانی قابل توجهی وجود داشت. این خطاها به تضییع حقوق عامه و اپراتور منجر می‌شد. همچنین باید تمامی این یادداشت‌ها در دفاتر خلاصه‌نویسی و حجم انبوهی اطلاعات با کارایی اندک تولید می‌شد.

وی ادامه داد: تولید این نرم‌افزار و سخت‌افزار به تغییر این رویه زمان‌بر کمک کرد و در حال حاضر این شرکت چند استان مختلف کشور را تحت پوشش قرار داده است.

مقصودی خاطر نشان کرد: مامور قرائت کنتور با نصب یک نرم‌افزار روی گوشی خود و استفاده از ابزار لازم، کنتورخوانی را به سادگی انجام می‌دهد. اطلاعات از روی دستگاه به گوشی مامور قرائت منتقل می‌شود و بدون دخالت انسانی به صورت آنلاین به سرور مرکزی شرکت اپراتور منتقل می‌شود.

به گفته وی، در این روش حجم بسیار بیشتری از اطلاعات در مقایسه با روش سنتی و قدیمی جمع‌آوری می‌شود. همچنین امکان تحلیل این داده‌ها فراهم شده است. مثلاً شرکت برق می‌تواند مشترکین کم مصرف یا پر مصرف را دسته‌بندی کند و در این زمینه طرح‌های تشویقی یا جریمه اسراف را اعمال کند.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، این مجموعه دانش‌بنیان همچنین طرحی ارائه کرده است تا با نیروی انسانی بسیار کمتر، یک مامور قرائت با استفاده از سخت‌افزار و نرم‌افزار شرکت، هم‌زمان اطلاعات ادارات گاز، برق و آب را قرائت کند و برای هر سه کنتور تنها یک مامور و یک بار مراجعه کند تا ضمن صرفه‌جویی در منابع، نیاز کمتری به مراجعه حضوری به درِ منازل مصرف کنندگان باشد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.