جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 31887
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,723,201
رشد ۲۰ درصدی صادرات پوشاک در ۶ ماهه ۱۴۰۱ (چهارشنبه 1401/08/04)

ایرنا:
نائب رییس اتحادیه تولید و صادرات محصولات نساجی و پوشاک ایران گفت: آمارهای موجود حاکی از رشد حدود ۲۰ درصدی صادرات پوشاک در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال است.

«مجید نامی» در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: با وجود مشکلات متعدد در چند سال گذشته در حوزه نساجی و پوشاک، اما فعالان این صنایع امیدوارند بتوان هزینه‌های تمام شده مواد اولیه و ماشین‌آلات را کاهش داد تا از این طریق صادرات توسعه یابد.

نائب‌رییس اتحادیه تولید و صادرات محصولات نساجی و پوشاک ایران یادآور شد: وضعیت کنونی بازار پوشاک نیز به قیمت تمام شده تولیدات و همچنین مشکلات ناشی از کالاهای قاچاق بازمی‌گردد.

وی ادامه‌داد: به‌تازگی ورود کالاهای استوک قاچاق که در برخی کشورهای اطراف دپو شده و با قیمت‌های نازلی وارد کشور می‌شوند، به شدت صنعت پوشاک و تولیدکنندگان داخلی را دچار چالش کرده است.

نامی گفت: این کالاها در حجم بالا وارد می‌شود که عمده مبادی آنها انبارهایی بزرگ در برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس است و بخشی از آنها نیز از طریق مسافری از ترکیه به صورت هوایی و حتی زمینی وارد می‌شود.

وی ادامه‌داد: عمده این محصولات تولید کشورهای بنگلادش، چین و ترکیه است.

تلاش تولیدکنندگان برای تامین نیاز داخل

این مقام صنفی در ادامه به بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نساجی و دهمین نمایشگاه بین‌المللی پوشاک با حضور صدها شرکت داخلی و خارجی از ایران و هشت کشور دیگر، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در هفته جاری اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه‌ها که از ۲۹ مهرماه تا دوم آبان ماه در ۱۵ هزار متر مربع فضای نمایشگاهی برگزار شد، با استقبال خوب صاحبان صنایع و فعالان حوزه و همچنین برخی کشورها مواجه شد.

وی افزود: با وجود همه مشکلات از جمله تداوم تحریم‌ها و دشواری مبادلات بانکی، اما استقبال از نمایشگاه نشان داد که تولیدکنندگان داخلی برای تامین اقلام مورد نیاز کشور سعی و تلاش وافر دارند.

نامی، از تمایل بالای هیات‌های تجاری از کشورهای مختلف حاضر در نمایشگاه از جمله کشورهای همسایه و آسیای میانه و روسیه به همکاری با صنعتگران ایرانی در عرصه‌های پوشاک و برخی زمینه‌های نساجی از جمله پارچه و نخ خبر داد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.