جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 32150
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,723,464
ساخت ۱۵۰ شناور خدماتی به متخصصان داخلی واگذار می‎‌شود (پنج شنبه 1401/08/05)

ایرنا:
مدیرکل صنایع دریایی و ریلی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در راستای استفاده از ظرفیت و توان متخصصان داخلی پروژه ساخت ۱۵۰ شناور خدماتی به آنان واگذار می‌شود.

سعید جعفری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در بوشهر اظهار کرد: از این شمار شناور حدود ۱۱۰ فروند سهم وزارت نفت و مابقی آن نیز برای سازمان بنادر و دریا نوردی است که اکنون فرایند مقدماتی سفارش ساخت آنها در حال انجام است.

وی بیان کرد: در مدل سفارش وزارت نفت تضمین خرید خدمات از شناورها و در مدل سفارش سازمان بنادر و دریانوردی خرید و مالکیت این شناورها در دستور کار قرار دارد.

جعفری ادامه داد: شناورهای مدنظر سازمان بنادر و دریانودی خدماتی مناطق ساحلی و شناورهای مدنظر وزارت نفت نیز خدماتی با رویکرد استفاده میدان‌های نفتی دریایی است.

وی اظهار کرد: واگذاری سفارش ساخت شناورهای یاد شده به شرکت‌‎های داخلی گامی بزرگ و نویدبخش تحول و اشتغال آفرینی در حوزه صنایع دریایی است.

جعفری ادامه ادامه داد: یکی از کمک‌های مهم به صنایع دریایی ارائه تسهیلات بانکی مناسب به آنها است که بانک‌ها مدتی است با عملکرد انقباضی تسهیلات مناسبی به آنها نمی‌دهند.

وی افزود: با این حال در صورت پرداخت تسهیلات نیز با توجه به نرخ ۱۸ درصد مصوب بانک مرکزی این نرخ برای فعالان صنایع دریایی موثر نخواهد بود از این رو دریافت اعتبارات از صندوق توسعه ملی در دستور کار قرار گرفته تا بخشی از هزینه‎‌های صنایع دریایی به عنوان صنعتی راهبردی و اشتغال آفرین دنبال شود.

جعفری ادامه داد: در شرایط کنونی تولید آن هم در صنایع دریایی کاری جهادی است که بواسطه این کار جهادی و مقاومت در برابر برخی نارسایی‌‎ها قدردان تلاشگران این حوزه هستیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.