جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 21012
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,712,326
حفاظت از ترانس‌های برق با دستگاه تولیدشده از سوی دانش‌بنیان‌ها (چهارشنبه 1401/08/18)

ایسنا:
گروهی از مهندسان یک شرکت دانش‌بنیان با ارتقای فناوری‌های موجود، دستگاهی را برای کنترل ولتاژ در ترانس‌های برق در صنعت برق به تولید رساندند.

به گزارش ایسنا، خیرالله حدیدی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: این مجموعه دانش‌بنیان در حوزه ایجاد فناوری‌های پیشرفته در صنعت برق کشور فعالیت دارد و یکی از محصولات ما "تپ چنجر" یا تولید دستگاه تغییر ولتاژ برق در ترانس‌ها است که در صنعت برق کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ترانسفورماتورها را از اجزای اصلی سیستم‌های قدرت دانست که وظیفه اصلی آنها تغییر سطح ولتاژ است و ادامه داد: با نصب تپ چنجر بر روی ترانس می‌توان ولتاژهایی با سطوح مختلف را دریافت کرد. در واقع با تغییر تعداد دور سیم‌پیچ در ترانسفورماتورها می‌توان ولتاژ خروجی را تنظیم کرد و این کار را در ترانسفورماتورها، تپ چنجرها به عهده دارند.

حدیدی خاطر نشان کرد: فناوری تغییر ولتاژ در ترانسفورماتورهای مورد استفاده در صنعت برق، نسبتاً قدیمی است و در یک قرن اخیر تفاوت زیادی نداشته است و تپ چنجرهای کلاسیک مانند سیستم مشابه مورد استفاده در خودروها عمل می‌کنند که این فناوری اشکالاتی نیز دارد. حدود یک سوم انفجارهای ترانس‌های برق مربوط با اختلال عملکرد تپ چنجرها است، زیرا عمل سوئیچینگ را به صورت تمام مکانیکی، فنری و بسیار سریع انجام می‌دهند. در این فرایند بسیاری اوقات گیرهای مکانیکی حادث می‌شود.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، مدیر عامل این شرکت یادآور شد: ما در این شرکت موفق شدیم محصولی با فناوری جدید و متفاوت از نمونه کلاسیک مورد استفاده در صنعت برق تولید کنیم که اشکالات نمونه قبلی را ندارد و بسیار روانتر کار می‌کند.

به گفته وی، سامانه‌های پیشرفته ترانسفرماتور در همکاری با نهادهای دولتی و یک شرکت بخش خصوصی در حال تولید است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.