جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 16773
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,708,087
۱۰ طرح فناورانه کشت کاکتوس کم آب بر در حال اجرا است (شنبه 1401/08/21)

ایرنا:
مسوول پروژه‌های کوچک مقیاس ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری رییس جمهور گفت: این ستاد ۱۰ پروژه توسعه کشت کاکتوس«اپونتیا» به عنوان گونه کم آب بر تعریف کرده که در مرحله اجرای طرح است.

علیرضا جوانمردی روز شنبه در حاشیه نشست کارگروه اقتصاد و اشتغال خراسان شمالی به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح پایلوت کشت کاکتوس «اپونتیا» به عنوان یکی از طرح های کوچک مقیاس برای نخستین بار در کشور با حمایت این ستاد در استان سیستان و بلوچستان اجرا شد.

وی گفت: کشت کاکتوس ظرفیت خوبی برای توسعه کشاورزی است و اخیرا برگ و میوه کاکتوس در سبد مصرف کشاورزی وارد شده و این گیاه کم آب بر در زمین های درجه ۲ و ۳ قابل کشت است.

مسوول طرح های کوچک مقیاس ستاد توسعه معاونت علمی رییس جمهور ادامه داد: طرح های کوچک مقیاس که با حمایت این ستاد در دست پیگیری است شامل طرح ساخت استخر پیش ساخته کوچک مقیاس پرورش ماهی، طرح ساخت گلخانه های کوچک مقیاس با سیستم هوشمند پایش اقلیم و طرح توسعه کشت کاکتوس است.

وی افزود: این طرح به صورت پایلوت در برخی از استان ها انجام شد و امید می رود در استان خراسان شمالی هم مورد استقبال قرار گیرد.

جوانمردی خاطرنشان کرد: طرح های کوچک مقیاس با حداقل سرمایه گذاری قابل اجرا است و با استفاده از فناوری هایی که به کار رفته، میزان تولید و درآمد زایی قابل توجهی دارد.

وی عنوان کرد: تاکنون هفت واحد گلخانه کوچک مقیاس با سیستم هوشمند پایش اقلیم در سیستان و بلوچستان اجرا شده همچنین ۱۶ استخر پیش ساخته کوچک مقیاس پرورش ماهی در استان های کرمان، مازندران و سیستان و بلوچستان اجرا شده است.

مسوول طرح های کوچک مقیاس ستاد توسعه معاونت علمی رییس جمهور افزود: باتوجه به راندمان بالا در استخرهای کوچک مقیاس،تقاضا برای اجرای این پروژه افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح ها با سرمایه گذاری کم قابل اجرا است و توجیه اقتصادی بالا دارد برای هر طرح ۲۷۰ میلیون تا ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری می شود.

جوانمردی افزود: ۶۰ درصد از تسهیلات مورد نیاز برای سرمایه گذاری به وسیله استان تامین شود و ۴۰ درصد باقی مانده هم آورده متقاضی و یا با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تامین شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.