جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 17199
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,708,513
استاندارد ایران رتبه ۲۲ دنیا را در اختیار دارد (یک شنبه 1401/08/22)

ایرنا:
معاون رئیس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: جایگاه استاندارد ایران از بین ۱۲۷ کشور در رتبه ۲۲ قرار دارد و همچنین توانسته است در سال ۲۰۲۲ ، ۲۱۱ کمیته متناظر بین المللی را تشکیل دهد و ۱۱ استاندارد بین المللی را در سازمان استانداردسازی جهانی تدوین کند و در اختیار مدیران قرار دهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی اسلام پناه روز یکشنبه در آیین گرامیداشت روز جهانی استاندارد در مشهد افزود: سازمان ملی استاندارد ایران که در دنیا با نام "INSO" شناخته می شود، در نوع خودش جزء سازمانهای جامع و کامل دنیاست به این معنا که تمام ساختارها و نظامات در حوزه استاندارد در این سازمان شکل گرفته است و در حالی که در دنیا نهاد تایید صلاحیت ها جداست اما مرکز تایید صلاحیت در ایران در خود سازمان ملی استاندارد قرار دارد و این، کار صنعتگر، فعالان اقتصادی، صادرکنندگان و تولیدکنندگان را تسهیل می کند.

وی ادامه داد:ایران ۱۱.۵ درصد از استانداردهای نانوتکنولوژی دنیا را در اختیار دارد و امروز بانوان فرهیخته ایرانی توانستند از بین ۸۱۱ کمیته متناظر بین المللی ۱۳ کمیته متناظر جهانی را مدیریت کنند که رتبه کم نظیری است.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: این سازمان "نانونماد" را آماده رونمایی دارد و بیش از ۱۵۰ نشان حلال صادر کرده است و نشان ملی استاندارد ایران، نشانی با افتخار و عزت است و امیدوارم در راستای اعتلای آن یک حرکت جدی منطبق با واقعیت توانمندیهای ایرانی شکل بگیرد.

اسلام پناه با گرامیداشت هفته جهانی کیفیت افزود: فعالان اقتصادی در کشور ثابت کردند که تولید در کشور با همت بلند آنان انجام می گیرد و صنعتگران، صاحب منصبان و کارشناسان استاندارد و فرهیختگان و همکاران حوزه استاندارد، افسران نرم و کیفی جبهه اقتصادی کشور هستند و کار بزرگی را انجام می دهند و این کار نباید از نگاه تیزبین مسوولان و دیگر اقشار جامعه پوشیده بماند.

وی ادامه داد:امروزه ایران به جایگاهی دست یافته است که برخی از استانداردهای ملی را به برخی کشورهای همسایه می فروشد و استانداردها پس از تدوین قابلیت فروش و بازار دارد و این نشان از توانمندی نخبگانی و قابلیتهای ایرانیان برای تدوین استانداردهاست.

رییس سازمان ملی استاندارد گفت:کیفیت، شایستگی یک محصول است و استانداردهایی که تدوین و اعمال می شود درجه ای از آن شایستگی بوده و همه آن را دربرنمی گیرد و این که گاه گفته می شود که در برخی حوزه ها استانداردهای ایران سختگیرانه نیست، این گونه نیست بلکه استانداردهای ایران بر مبنای اقدامات و خواسته هایی که در کشور تعریف شده است، درجه ای از آن مطلوبیت از کالا و خدمات است و غایت آن نیست.

استاندارد ایران رتبه ۲۲ دنیا را در اختیار دارد

رتبه نخست ایران در ثبت نشان های تجاری

رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: این سازمان تلاش می کند که هم بتواند با تدوین استانداردها رقابت سالم در بخش تولید ایجاد کند و در بخش تولید خدمات بتواند برنده باشد و این سازمان از پژوهش ها، نوآوری ها و خلاقیتها حمایت می کند.

اسلام پناه افزود: یکی از دانشگاه های معتبر اروپایی استاندارد  ۱۳۲ کشور را مورد ارزیابی داده است که بر اساس گزارش سالانه این دانشگاه  رتبه استاندارد ایران در این گزارش که منتهی به سال ۲۰۲۲ است ۶ پله ارتقا یافته است که نشان از  ارتقای رتبه استاندارد ایران است.

وی ادامه داد: براساس این ارزیابی بی طرفانه، ایران در حوزه ثبت نشان های تجاری در بین ۱۳۲ کشور رتبه نخست دنیا را دارد و نشان می دهد که فعالان اقتصادی ایران خوب کار کرده اند اما براساس همین ارزیابی، ایران از بین ۱۳۲ کشور دنیا، در کیفیت قانونگذاری رتبه آخر را دارد که نشان می دهد بوروکراسی و دیوان سالاری در کشورمان فعالان اقتصادی را اذیت می کند.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: کشور ما در برخی شاخص های دیگر استاندارد در منطقه خاورمیانه جایگاه ششم را دارد که البته این ناشی از مهاجرت نخبگانی است که از ایران به آن کشورها انجام گرفته در حالی که جایگاه واقعی ایران در منطقه یکم است و  این مهم، وظیفه دستگاه های تخصصی به ویژه وزارتخانه های تخصصی عضو شورای عالی استاندارد را ارتقا می دهد.

هیچ دستگاهی حق ندارد استاندارد جدیدی بر فعال اقتصادی بار کند

معاون رئیس جمهور گفت: هیچ دستگاه اجرایی حق ندارد خارج از قانون "تقویت و توسعه نظام استاندارد" استاندارد جدیدی را بر فعال اقتصادی بار کند و این کار تخلف است و قانون مزبور، این اجازه را به هیچ دستگاهی نداده است که وقتی در داخل کشور یک استاندارد کیفی مرغوب داریم به سمت واردات کالای کم کیفیت که به مراتب کیفیتش از کیفیت تولید داخل پایین تر است برویم.

اسلام پناه اظهار کرد: برخی از بخشهای عمومی و غیردولتی در استان خراسان رضوی خریدهای خارجی می کنند در حالی که در همین استان مشابه آن کالا تولید می شود و این ظلم به تولید، اشتغال و ملت است که وقتی کالایی با کیفیت بالا در کشور تولید می شود یک نهاد عمومی یا غیردولتی به خود اجازه دهد قانون را دور بزند و به تولیدکننده ای که در شرایط تحریم های ظالمانه در حال تولید است، پشت پا بزند.

وی از استاندار خراسان رضوی خواست از بروز چنین اتفاقاتی در استان جلوگیری کند چون یاس و ناامیدی برای تولیدکننده، یاس خطرناکی است و نمی توانیم انتظار داشته باشیم که در این شرایط تولید ارتقا یابد.

استاندار خراسان رضوی هم در این آیین گفت: نقطه تمایز کشور و نظام ما نسبت به دیگران در کیفیت راهبردی و اهداف بلند نظام اسلامی است که موجب تولید قدرت نرم می‌شود.

 یعقوبعلی نظری افزود:هر محصولی از نظر کیفیت و کمیت با دیگر پدیده ها نیز ارتباط دارد به همین دلیل نباید کالای مخرب و یا با تاثیر منفی بر دیگر پدیده ها تولید شود به عنوان نمونه محصول خوراکی تولید شده باید برای سلامت انسان مفید باشد و در عین حال باید قدرت بخش نیز باشد.

وی ادامه داد:نشان استاندارد نشان دهنده و موید سلامت محصول و کالا است و همچنین نشان دهنده ارتباط مناسب آن محصول با دیگر پدیده ها است.

استاندار خراسان رضوی گفت: سازمان استاندارد نیز مرکز مطمئنی است که سلامت این پدیده ها را مورد تایید قرار می‌دهد و مصرف کننده از مسیر سلامت تولید تا مصرف آگاه می‌شود و از سوی دیگر، تولید کنندگان نباید در این مسیر موجب کندی در حرکت تولیدی و خلاقیت باشند و جمع این دو موضوع کار بسیار سخت و در عین حال ارزشمندی است.

نظری افزود: نشان استاندارد باعث اطمینان بازار مصرف در داخل و خارج از کشور می‌شود و استمرار این موضوع نیز بسیار مهم است تا کالایی که تولید می‌شود ضمن داشتن کیفیت در آینده نیز این مسیر را ادامه دهد و به گونه‌ای نباید باشد که با کاهش کیفیت منجر به ضربه در صادرات شود.

او ادامه داد: در این خصوص نباید سلب اعتماد مصرف کننده در صادرات و کیفیت کالا شکل بگیرد که جبران آن کار به مراتب سخت تری است و نشان استاندارد اطمینان بخش این مسیر است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اغتشاشات اخیر در کشور و استان گفت: دشمن به شرایط موجود طمع کرده است زیرا بنا ندارد همه موفقیت های کشور و از جمله کیفی سازی و استاندارد سازی به نفع مردم شکل بگیرد.

در انتهای این مراسم از برگزیدگان صنایع استان در رعایت استاندارد و تولید محصولات با کیفیت قدردانی شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.