جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 11282
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,702,596
صادرات کاغذ بسته‌بندی آزاد شد (یک شنبه 1401/08/29)

ایسنا:
با درخواست وزارت صمت، صادرات کاغذ بسته‌بندی آزاد شد.

به گزارش ایسنا، معاون صنایع عمومی واردات وزارت، صنعت، معدن و تجارت اوایل ماه جاری از سازمان توسعه تجارت خواسته بود که با توجه به نامه دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت و همچنین نامه دفتر صنایع سلولزی، چاپ و نوشت افزار با موضوع «رفع محدودیت فعالیت‌های صنعتی و حمایت‌های تعرفه‌ای»، ممنوعیت صادرات کاغذ بسته بندی رفع شود.

در نهایت ۲۵ آبان ماه گمرک این موضوع را به گمرکات اجرایی ابلاغ کرده است.

گفتنی است سال گذشته، روغنی گلپایگانی، رئیس سندیکای کاغذ و مقوا، نیاز سالانه کشور به کاغذ بسته‌بندی را ۸۵۰ هزار تن عنوان کرده و گفته بود که در این حوزه سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن تولید می‌شود که مازاد تولید به کشورهای مختلف از جمله اروپا، آسیا و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود. علت وضعیت مساعت تولید در این بخش تامین فناوری‌های خوب و ماشین آلات روز جهان در کشور است.

او همچنین گفته بود که نیاز سالانه کشور به کاغذ تحریر ۳۸۰ هزار تن است که ۱۸۰ هزار تن ظرفیت تولید کاغذ تحریر در کشور ایجاد شده، اما تولید ناچیز است، چرا که به دلیل قوانین موجود تولیدکنندگان توان رقابت با واردکننده را ندارند. برای مثال تولیدکنندگان کاغذ تحریر باید ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنند که واردکنندگان از آن معاف هستند. همچنین سال‌های گذشته به کاغذ وارداتی ارز دولتی اختصاص پیدا می‌کرد که همین موضوعات توان رقابت تولیدکنندگان را گرفت. بنابراین وضعیت تولید کاغذ تحریر در کشور مناسب نیست.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.