جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 7488
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,698,802
تکثیر و رهاسازی ۳۸۰ میلیون قطعه بچه ماهی در منابع آبی/ احداث ۲ مرکز تکثیر در جنوب کشور (دوشنبه 1401/08/30)

ایرنا:
مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: ۳۸۰ میلیون قطعه انواع بچه ماهی امسال تکثیر و در منابع آبی کشور رهاسازی شد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، « ناصر کرمی‌راد» در حاشیه ششمین نمایشگاه بینالمللی شیلات، آبزیان، غذاهای دریایی و صنایع وابسته افزود: از این تعداد بچه ماهی تکثیر شده بیش از ۲۴۰ میلیون قطعه در دریای خزر رهاسازی شده است.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران اظهارداشت: در دریای خزر حدود ۱۲ تا ۱۳ گونه ماهی رهاسازی شده که شامل دو میلون قطعه انواع بچه ماهی خاویاری و بقیه ماهیان استخوانی از جمله سفید، سوف و کپور دریایی می‌باشد.

وی در همین حال از برنامه احداث پنج مرکز تکثیر و رهاسازی ذخایر آبزیان در جنوب کشور خبر داد و اظهار داشت: احداث دو مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان در چابهار و جاسک از محل اعتبارات حوزه مکران کلید خورده و مصوبه احداث سه مرکز دیگر را از محل سفر رییسجمهوری به استان هرمزگان گرفته‌ایم.

کرمی‌راد درباره اعتبارات دو مرکز ذخایر تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان تصریح کرد: اعتبارات هر یک از این دو مرکز بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان است که در مرحله نخست از محل حوزه مکران نزدیک به ۴۱ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

وی گفت: این دو مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان باید ظرف حدود دو سال ساخته و راه‌اندازی شوند که بستگی به تخصیص اعتبارات دارد.

مدیرکل دفتر بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران در همین حال احداث پنج مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان در جنوب کشور را کافی ندانست و گفت: با توجه به وسعت صید، میزان برداشت آبزیان از آب‌های خلیج فارس و دریای عمان و تنوع بسیار بالای گونههای آبزیان در این آب‌ها، احداث پنج مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر آبزیان تنها بخشی از نیازمندی‌های‌مان را برآورد می‌کند و البته دولت نیز به این موضوع دارای نگاه ویژهای است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.