جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 6864
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,698,178
حذف آلودگی‌های روغنی و آرسنیک از آب با دستگاه‌های ایران‌ساخت (چهارشنبه 1401/09/02)

ایسنا:
محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه‌هایی را بر اساس نانو جاذب‌ها به بازار معرفی کردند که علاوه بر حذف آرسنیک از آب، قادر به جداسازی آلودگی‌های روغن از پساب هستند.

منصوره زاهدی، سرپرست بخش تحقیق و توسعه این شرکت‌ دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، طراحی و ساخت دستگاه‌های تصفیه هوا را از محصولات دانش‌بنیان این شرکت دانست و گفت: دستگاه‌هایی که در این شرکت طراحی و عرضه شده‌اند، قادر به شیرین‌سازی آب و حذف نمک، نیترات و آرسنیک از آب هستند.

وی با اشاره به این دستگاه نیترات‌زدایی از آب، اظهار کرد: نیترات موجود در آب آشامیدنی به دلیل اثرات سوء شناخته شده بر سلامت انسان به عنوان یک آلاینده محسوب می‌شود و از آن جایی که نیترات در آب به صورت محلول وجود دارد، روش‌های معمول تصفیه آب قادر به حذف آن نیستند و مشکل تولید پیوسته نیترات و انتشار آن به منابع زیرزمینی را سبب خواهند شد و مهمترین تکنولوژی روز دنیا در این زمینه روش الکترودیالیز انتخابی است.

زاهدی، حدف آرسنیک از آب را از دیگر قابلیت‌های دستگاه تصفیه این شرکت ذکر کرد و ادامه داد: یکی از چالش‌های ایران وجود آرسنیک در مقیاس بالا در آب آشامیدنی است که با استفاده از این دستگاه می‌توان آرسنیک را از آب آشامیدنی حذف کرد.

سرپرست بخش تحقیق و توسعه این شرکت، استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین انرژی مورد نیاز دستگاه‌های تصفیه آب تولید شده در این شرکت را از دیگر مزایای این محصول دانش بنیان نام برد و یادآور شد: این دستگاه‌ها با استفاده از نانو جاذب‌ها اقدام به تصفیه آب و پساب می‌کنند.

وی، تصفیه پساب‌های روغنی را از دیگر قابلیت‌های این شرکت نام برد و در این باره توضیح داد: پساب‌های روغنی در صنایعی چون نفت، پتروشیمی و صنایع غذایی تولید می‌شوند و عمدتا به شکل امولسیون‌های روغن-آب هستند. این پساب‌ها به دلیل پایداری دراز مدت در محیط، در صورت عدم تصفیه خسارات جبران ناپذیر و وسیعی را به جای خواهند گذاشت و ما در زمینه تصفیه پساب‌های روغنی پکیچی را پیشنهاد دادیم.

به گفته وی در این مجموعه دانش‌بنیان، با تولید نانوحباب‌های هوا، آلودگی‌های روغنی مانند مواد نفتی و یا گریس در سطح آب جمع‌آوری می‌شود و افزایش پایداری حباب‌ها در آب و افزایش زمان تماس، راندمان سیستم را نسبت به روش‌های رایج هوادهی چندین برابر می‌کند. در ادامه با استفاده از فرایند انعقاد الکتریکی پیشرفته، رنگ و سایر آلودگی‌های آلی موجود در پساب حذف خواهند شد.

وی عدم نیاز به مواد شیمیایی، حداقل جریان الکتریکی مصرفی، پایداری عملکرد نسبت به شرایط دما و pH، سهولت نگهداری و استفاده، فضای اشغالی کم و قابلیت استفاده مجدد از پساب در خط تولید را از دیگر مزایای این دستگاه نام برد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.