جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 6060
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,697,374
افزون‌بر ۶۰ درصد هدف‌گذاری صادرات از کردستان محقق شد (یک شنبه 1401/09/06)

ایرنا:
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره‌ کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: با صادرات ۲۲۷ میلیون دلار کالا از طریق مرزهای استان از ابتدای سال جاری تا کنون افزون بر ۶۰ درصد هدف تعیین شده در این بخش تحقق یافت و در نیمه دوم سال این روند رونق بیشتری پیدا می‌‎کند.

طاها سمیعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ۷۴ درصد سهم صادرات استان در سال جاری مربوط به گمرک باشماق مریوان بوده است، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ۵۵۶ هزار تن کالا از گمرکات سیرانبند بانه، باشماق مریوان و سنندج به خارج از کشور صادر شد.

وی متوسط قیمت هر تن کالای صادراتی در استان را ۴۰۱ دلار عنوان کرد و اضافه کرد: براساس هدفگذاری انجام شده در این مدت می بایست ۳۴۳ میلیون دلار کالا از مرزی های استان صادر می شد که افزون بر ۶۰ درصد این میزان محقق شد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان در ارتباط با دلایل کاهش صادرات در استان اظهار داشت: یکی از مشکلات استان در زمینه صادرات این است که حمل یکسره کالا در مرزهای استان ما انجام نمی شود.

سمیعی اضافه کرد: صادر کنندگان بیشتر تمایل دارند کالای خود را از مرزهایی که حمل یکسره در آن انجام می شود صادر کنند به همین دلیل بیشتر به جای باشماق برای صادرات کالا به عراق، به مرز پرویز خان در کرمانشاه می روند.

وی وضع محدودیت ها یا ممنوعیت های مقطعی یا فصلی برخی محصولات از سوی طرف عراقی را از دیگر دلایل کاهش صادرات در استان خواند و گفت: بیشتر صادرات از مرزهای استان در نیمه دوم سال انجام می شود لذا امید می رود وضعیت این رویه تجاری بهبود یابد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: صادرات انجام شده در استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته از لحاظ وزنی ۲ درصد افزایش و از نظر دلاری هم هشت درصد کاهش داشته است.

سمیعی به میزان صادرات سایرگمرکات از مرزهای استان هم اشاره کرد و گفت: در سال جاری صادرات ۴۱۹ هزار تن کالا به ارزش ۲۴۹ میلیون دلار در سایر گمرکات کشور ثبت و از طریق گمرکات استان صادر شده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۴۱ درصد و از نظر ارزشی هم ۲۶ درصد کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: در این مدت میزان واردات ثبت سفارش شده در مرزهای استان ۱۷ هزار تن کالا به ارزش ۲۳ میلیون دلار بود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: یک میلیون و ۴۹۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۹۴۷ میلیون دلار هم از گمرک باشماق مریوان ترانزیت شده است.

سیرانبند و باشماق از مرزهای گمرکی فعال رسمی و بین المللی استان هستند گمرک مریوان در زمینه ترانزیت، صادرات، امور مسافری و مقدار قابل توجهی هم در بخش واردات فعال است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.