جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 5366
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,696,680
خوزستان در آبزی‌پروری رتبه دوم کشور را دارد (دوشنبه 1401/09/07)

ایسنا:
خوزستان مدیر کل شیلات خوزستان با اشاره به رتبه دوم خوزستان در آبزی‌پروری، گفت: تولیدات آبزی‌پروری استان در سال ۱۴۰۰، حدود ۸۵ هزار تن بوده است و بخش عمده این مقدار به تولید ماهیان گرمابی اختصاص دارد.

فتح الله ابوعلی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به عملکرد شیلات خوزستان طی ۸ ماهه امسال با بیان اینکه استان خوزستان با تولید بیش از ۱۴۱ هزار تن محصولات شیلاتی در جایگاه سوم کشوری قرار دارد، اظهار کرد: خوزستان در آبزی‌پروری رتبه دوم را در کشور دارد. تولیدات آبزی‌پروری استان در سال ۱۴۰۰، حدود ۸۵ هزار تن بوده است و بخش عمده این مقدار به تولید ماهیان گرمابی اختصاص دارد.

وی از رشد ۶۳ درصدی تولید میگو در خوزستان خبر داد و افزود: سال گذشته میزان تولید میگوی پرورشی ۸۰۲ تن بوده و امسال با رشد ۶۳ درصدی به بیش از یک هزار و ۳۰۰ تن رسیده است.

ابوعلی دستیابی به تولید میگو از طریق استفاده از آب‌های نامتعارف را یکی دیگر از اقدامات شاخص صورت گرفته در حوزه آبزی‌پروری دانست و افزود: برداشت میگو با کیفیت مطلوب و استانداردهای لازم در زه‌آب‌های کشاورزی و مزارع منفرد از ۱۱۰ تن در سال ۱۴۰۰ به ۳۷۹ تن در سال جاری رسیده است.

وی تصریح کرد: برای اولین‌بار مجوز پرورش ٥٠٠ تن ماهی در قفس در آب‌های ساحلی خوزستان صادر شده است و هم اکنون ظرفیت تولید در دریا ۶ هزار تن، در خوریات ماهشهر (خورغزاله) ۲ هزار تن و در سد مارون یک هزار و ۲۰۰ تن است.

مدیرکل شیلات خوزستان در خصوص اشتغالزایی مزرعه ۵۰۰ تنی پرورش ماهیان دریایی در قفس در هندیجان گفت: هر واحد ۵۰۰ تنی پرورش ماهی در قفس در دریا حدود ۳۰ نفر اشتغال مستقیم و ۶۰ نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد می‌کند.

ابوعلی بیان کرد: در مناطقی که امکان پرورش ماهی آب شور وجود دارد، ماهیان سی باس آسیایی، صبیتی و شانک و در دریاچه‌های پشت سد ماهیانی از جمله کپور، قزل آلا و ماهیان خاویاری قابل پرورش است.

وی میزان سرانه مصرف انواع آبزیان در استان خوزستان را ۱۹ کیلوگرم و میزان صادرات آبزیان را ۲۱ هزار و ۷۰۰ تن اعلام کرد و گفت: خوزستان پیشرو در مصرف آبزیان است و در حال حاضر ۱۳ بازار عرضه آبزیان در سطح استان فعالیت می‌کنند و پیگیری، تشویق و ترغیب سرمایه‌گذاران جهت احداث بازارچه‌های جدید عرضه آبزیان در شهرهای مختلف استان در حال انجام است. 

ابوعلی اظهار کرد: همچنین فرهنگ سازی و بالا بردن سرانه مصرف آبزیان از طریق برگزاری جشنواره، نمایشگاه، چاپ بنر، بروشور، آموزش طبخ و ایجاد تنوع در عرضه آبزیان نیز ادامه دارد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.