جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 4501
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,695,815
رهاسازی حدود ۸ میلیون بچه ماهی در منابع آبی خوزستان (چهارشنبه 1401/09/09)

ایسنا:
خوزستان مدیر کل شیلات خوزستان از رهاسازی حدود ۸ میلیون قطعه بچه ماهی در تالاب‌ها، رودخانه‌ها و برکه‌های استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

فتح الله ابوعلی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به حفظ ذخایر ماهیان با ارزش ژنتیکی بومی در منابع آبی خوزستان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۸ میلیون قطعه بچه ماهی در تالاب‌ها، رودخانه‌ها، برکه‌های استان رهاسازی شده است.

وی افزود: این طرح سالانه با هدف بازسازی ذخایر آبزیان، حفظ ذخایر ماهیان با ارزش ژنتیکی بومی در منابع آبی، افزایش تولید، بهبود اکوسیستم آبی، ایجاد اشتغال پایدار برای افراد بومی و بهبود معیشت آن‌ها، رونق صنعت توریسم، گردشگری و ماهیگیری تفریحی و جلوگیری از مهاجرت افراد محلی به شهرها اجرایی می‌شود.

ابوعلی ادامه داد: ماهیان رهاسازی شده از گونه‌های بومی شیربت، برزم، عنزه، گطان و بنی بوده و این عملیات با نظارت کارشناسان شیلات و محیط زیست استان صورت گرفته است.

وی به صدور ۲۴ هزار فقره مجوز صید جهت شناورهای صیادی اشاره و بیان کرد: بیش از ۲۰ هزار تن انواع آبزیان دریایی در شش ماهه اول امسال استحصال شده است.

استقرار ۱۴۵ سازه زیستگاه مصنوعی در صیدگاه‌های خوزستان

ابوعلی از استقرار ۱۴۵ سازه زیستگاه مصنوعی در صیدگاه‌های استان با هدف حفظ معیشت صیادان و همچنین تقویت و پایداری ذخایر استراتژیک آبزیان خبر داد و گفت: همچنین تامین اعتبار جهت مطالعات مکان‌یابی زیستگاه‌های مصنوعی در صیدگاه بوسیف با همکاری دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر و اتحادیه تعاونی‌های خدماتی صیادی در حال پیگیری است.

مدیر کل شیلات خوزستان عنوان کرد: بنادر استان عمدتا به دلیل اینکه در رودخانه‌ها و خوریات واقع شده‌اند نرخ رسوب آن‌ها بسیار بالا است و پیرو سفر معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران و هیئت همراه به خوزستان، لایروبی ۶ بندر صیادی استان در دستور کار این سازمان قرار گرفته و در این راستا بخشی از بندر صیادی والفجر اروندکنار لایروبی شده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.