جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 2585
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,693,899
حذف تعرفه صادراتی سه محصول کشاورزی / بازار بر مبنای عرضه و تقاضا باشد (جمعه 1401/09/11)

ایسنا:
نایب رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی می گوید که تعرفه اهرم خوبی برای کنترل بازار داخلی و خارجی نیست و باید اجازه دهند که بازار بر مبنای عرضه و تقاضا پیش رود.

 صدرالدین نیاورانی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه با تعرفه صادراتی محصولات کشاورزی به هیچ عنوان موافق نیستیم، گفت: تعرفه‌ها باید صددرصد برداشته شود و بازار باید توسط اهرم‌های دیگری کنترل شود. بازارهای داخلی و خارجی باید براساس عرضه و تقاضا تعیین شود و برای تولیدکنندگان و مصرف کنندگان متناسب باشند.

وی ادامه داد: تعرفه بازوی جالبی نیست و هیچکدام از کشورهای پیشرفته دنیا و کشورهای اروپایی از تعیین تعرفه برای کنترل بازارهایشان استفاده نمی‌کنند.

نایب‌رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی با اشاره به اینکه آیا ممکن است با حذف تعرفه‌های صادراتی قیمت‌ این محصولات در داخل زیاد شود یا خیر، گفت: این اتفاق رخ نخواهد داد زیرا قیمت گوجه فرنگی در بازار داخلی در بالاترین قیمت خود کیلویی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تا ۱۲ هزار تومان بوده است، این در حالیست که در کراچی کیلویی ۱۰ هزار تومان است. وقتی قیمت داخلی بیشتر باشد کسی اقدام به صادرات نمی کند.

به گفته وی بازار را اگر به حال خود رها کنند به تعادل می رسد.

وی در پایان گفت: مصوبه‌ مجلس بر مبنای قانون است. در قانون گفته شده بر روی محصولات کشاورزی اجازه وضع هیچگونه عوارضی وجود ندارد و این عوارض باید برداشته شود. در حال حاضر هم براساس قانون اگر بخواهند بر روی صیفی‌جات و سبزیجات تعرفه بگذارند، باید از شش ماه قبل اعلام شود تا کشاورز برای تولید یاعدم تولید اقدام کند.

به گزارش ایسنا روزهای گذشته کمیسیون کشاورزی مجلس از حذف تعرفه صادرات سه محصول کشاورزی پیاز، گوجه فرنگی و سیب زمینی خبر داد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.