جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 479
ميانگين بازدید: 38262
بازديد کل: 146,691,793
ایران و تاجیکستان می‌توانند برق آسیای مرکزی و جنوبی را تأمین کنند (دوشنبه 1401/09/14)

ایرنا:
وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان گفت: می‌توانیم با همکاری ایران و ظرفیت موجود در تاجیکستان برق آسیای مرکزی و آسیای جنوبی را تأمین کنیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا «دلیر جمعه» روز دوشنبه در پانزدهمین اجلاس مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و تاجیکستان در وزارت نیروی ایران افزود: امید است با فراهم‌سازی زمینه‌ها و زیرساخت‌های لازم حجم مبادلات اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان افزایش یابد؛ البته در زمینه‌های فرهنگی، سیاسی، صنعتی، گردشگری و غیره همکاری خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تاجیکستان از سرمایه‌گذاری با طرف‌های ایرانی تجربه خوبی دارد، ادامه داد: نیروگاه برق‌آبی سنگ توده با همکاری ایران احداث و راه‌اندازی شده است.

وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان گفت: تاجیکستان در زمینه منابع انرژی آب در جهان در رتبه ۶ قرار دارد و باتوجه‌به تأکید وزیر نیروی ایران در خصوص پتانسیل فنی - مهندسی ایران، لازم است از این ظرفیت برای ایجاد نیروگاه‌های برق‌آبی استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: با همکاری ایران و ظرفیت موجود در تاجیکستان می‌توانیم برق آسیای مرکزی و آسیای جنوبی را تأمین کنیم.

دلیر جمعه افزود: این همکاری‌ها فقط حوزه انرژی را در بر نمی‌گیرد، بلکه برای پنج سال آینده برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای صورت‌گرفته تا با درنظرگرفتن امتیازات ویژه در حوزه صنعت سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد؛ تجربه بزرگ ایران در این زمینه می‌تواند مفید و مثمر ثمر واقع شود و امید است سرمایه‌گذاران ایرانی و تاجیکستانی همکاری خوبی را در این باره رقم بزنند.

رئیس تاجیکی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و تاجیکستان، در ادامه با ابراز خرسندی از مهیاشدن فرصت حضور در تهران برای مشارکت در پانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور گفت: از تاجیکستان هیئت‌های سطح بالایی برای حضور در این اجلاس معرفی شده‌اند، در این زمینه نتیجه‌بخشی این تعاملات در کنار بهره‌مندی از نتایج آن برای ترسیم نقشه‌های آینده اهمیت دارد.

وی با اشاره به همکاری‌های اقتصادی بین دو کشور، افزود: در این مدت ۸۶.۸ میلیون صادرات به جمهوری اسلامی ایران بوده است و واردات به جمهوری تاجیکستان ۹۵ میلیون دلار بوده است.

وزیر انرژی و ذخایر آبی تاجیکستان گفت: همچنین یادآور می‌شوم که بالاترین نقطه تجارت دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران مربوط به سال ۱۳۹۲ بوده است که حجم مبادلات تجاری در این مدت ۲۵۳ میلیون دلار بوده است.

دلیر جمعه ادامه داد: بر اساس آمار رسمی، گردش مالی تجارت خارجی جمهوری تاجیکستان و جمهوری اسلامی ایران در دهمین ماه سال جاری ۱۸۱.۸ میلیون دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۰۷.۲ میلیون دلار بوده است افزایش‌یافته است وی افزود: من اطمینان دارم که نشست بعدی کمیسیون مشترک همکاری‌های تجاری، اقتصادی، فنی و فرهنگی بین تاجیکستان و ایران به طور کامل موضوعات همکاری در بخش‌های مذکور را مورد تجزیه‌وتحلیل قرار خواهد داد و زمینه مساعدی را برای گسترش همکاری‌ها بین جمهوری اسلامی ایران فراهم خواهد کرد.

رئیس تاجیکی کمسیون مشترک گفت: تاجیکستان و جمهوری اسلامی ایران در این بخش‌ها و سایر زمینه‌ها کمک شایانی به تقویت روابط دوجانبه بین کشورهایمان خواهند کرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.