جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 34568
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,689,123
شرکت‌های معدن و صنایع معدنی ۴۳۰۰ مگاوات پروژه نیروگاهی در حال اجرا دارند (شنبه 1401/09/19)

ایرنا:
ایمیدرو اعلام‌کرد: عملیات اجرایی ساخت نیروگاه برق توسط هشت شرکت معدن و صنایع معدنی به میزان چهار هزار و ۳۸۰ مگاوات آغاز شده است. این برنامه با راهبری ایمیدرو و در راستای توسعه زیرساخت های معدن و صنایع معدنی کشور اجرایی شده است.

به گزارش ایرنا از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، تاکنون از ۳۱ ساختگاه (سایت) احداث نیروگاه طبق تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و نیرو، عملیات اجرایی هشت ساختگاه آغاز شده است.

شرکت‌های فولاد مبارکه (یک‌هزار و ۵۰۰ مگاوات)، گل‌گهر(یک‌هزار مگاوات)، آلومینیوم المهدی (۶۶۰ مگاوات)، فولاد خوزستان (۵۰۰ مگاوات)، توسعه معادن و فلزات (۳۸۰ مگاوات)، آلومینیوم جنوب (۳۱۵ مگاوات) و فولاد غرب آسیا (۲۵ مگاوات) شرکت‌هایی هستند که عملیات ساخت نیروگاه را آغاز کرده‌اند.

۲۳ شرکت دیگر در پروژه ساخت نیروگاه در «دوره پیشبرد» قرار دارند که از جمله می‌توان به مجتمع فولاد شادگان، منطقه ویژه اقتصادی پارسیان و شرکت‌های آلومینای ایران، ملی‌مس و هرمزگان اشاره کرد.

دوره پیشبرد شامل انتخاب مشاور، انجام مطالعات اولیه، انتخاب ساختگاه، مطالعات شبکه، مطالعات و اخذ مجوزهای محیط‌زیست، مجوزهای پدافند غیرعامل، تامین آب و سوخت پروژه، تامین مالی و انتخاب پیمانکار است.

به گزارش ایرنا، ظرفیت مورد تقاضا برای احداث نیروگاه در شروع تفاهم‌نامه ۱۰ هزار مگاوات بود که با استقبال انجام شده، در یک مرحله به ۱۲ هزار و در حال حاضر به ۱۶ هزار و ۵۰۰ مگاوات افزایش‌یافته است.

فروردین‌ امسال تفاهم‌نامه ساخت نیروگاه‌ها توسط صنایع در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب شد و پشتوانه قانونی به خود گرفت و براین‌اساس وزارتخانه‌های نیرو، صمت و نفت ملزم به اجرای آن شدند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.