جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 33287
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,687,842
قیمت گاز و خوراک پتروشیمی‌ها در بودجه ۱۴۰۲ تغییری نکند (چهارشنبه 1401/09/23)

ایرنا:
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صنایع پتروشیمی از جمله صنایع ارزآور کشور است، گفت: توصیه می‌کنیم در بودجه ۱۴۰۲ هیچ افزایش قیمتی را برای گاز و خوراک پتروشیمی‌ها نداشته باشیم.

«مسلم صالحی» در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا در مورد عدم افزایش قیمت خوراک گاز پتروشیمی‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۲ اظهار کرد: اگر قرار باشد با تفکر حمایت از صنایع مادر به فعالیت بپردازیم، باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که این صنایع توان رقابت با نمونه محصولات خارجی خود را داشته باشند.

وی به ارزآوری صنایع پتروشیمی تاکید کرد و گفت: اگر اقدامی در راستای حمایت از این صنایع صورت نگیرد؛ به طور حتم بازار محصولات پتروشیمی در حوزه آسیا و نیز دیگر حوزه‌ها را از دست خواهیم داد.

صالحی ادامه داد: اگر هم بخواهیم از این صنایع حمایت کنیم این انتقاد وجود دارد که یک نوع بی‌عدالتی در بحث حمایت از صنایع وجود دارد، به طور کلی در شرایطی که شرایط ما تحریمی است، محصولات پتروشیمی تنها محصولاتی هستند که می‌توانند برای ما ارزآور باشند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: حمایت از صنایع پتروشیمی می‌تواند به عنوان یک اصل تلقی شود و کمک‌کننده به بهبود شرایط اقتصادی کشور باشد.

وی اظهار داشت: اگر قرار باشد به منظور حمایت از این صنایع افزایش قیمتی داشته باشیم بهتر است در فرصت‌های بهتر این کار را انجام دهیم.

صالحی اظهار کرد: اکنون توصیه می‌شود تا به منظور جلوگیری برای از دست دادن بازار رقابتی هیچ افزایشی را در بودجه ۱۴۰۲ برای قیمت گاز و خوراک پتروشیمی‌ها نداشته باشیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه صنایع مادر جزو صنایع زیربنایی هستند، بنابراین باید اقدامات لازم برای حمایت آنها صورت گیرد، گفت: اکنون در حوزه معدنی صادرات نداریم و در محصولات کشاورزی که تکلیف مشخص است و صادرات به آن معنا وجود ندارد، با توجه به چنین مساله‌ای باید از پتروشیمی‌ها حمایت کنیم.

وی تاکید کرد: ممکن است در نگاه اول چنین مساله‌ای به نظر برسد که با این اقدام زمینه ایجاد یک نوع رانت را فراهم می‌کنیم؛ اما این موضوع باید مدنظر باشد که این اتفاق در بلندمدت به نفع کشور خواهد بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.