جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 32755
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,687,310
راه‌اندازی صندوق حمایت از صادرات کشاورزی برای پوشش نوسانات نرخ ارزی (چهارشنبه 1401/09/23)

ایرنا:
نماینده بانک مرکزی پیشنهاد کرد تا صندوق حمایت از صادرات بخش کشاورزی برای پوشش نوسانات نرخ ارزی راه‌اندازی شود.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «حسین شرح نهراز» در نشست بررسی موانع و مشکلات توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و تجهیزات نوین آبیاری گفت: مشکلات زیاد است و در شرایط فعلی، پیشنهاد می‌کنیم صندوق حمایت از صادرات بخش کشاورزی برای پوشش نوسانات ارزی ایجاد شود.

نماینده بانک مرکزی، از وزارت جهاد کشاورزی خواست پیشنهاد ایجاد این صندوق در بودجه سال ۱۴۰۲ را مطرح و یک ردیف بودجه‌ای برای آن پیش‌بینی شود.

وی افزود: اگر صادرات کالاهای کشاورزی برای رشد اقتصادی مهم است و اشتغال ایجاد می‌کند، باید از صادرکنندگان حمایت کنیم.

شرح نهراز با بیان این که عوامل خارجی از کنترل و اراده صادرکنندگان خارج است، اظهار داشت: بخشی از عوامل، جنبه کشوری دارد و موضع اخیر اتحادیه اروپا و چین روی پول ملی کشور تاثیر گذاشته است.

وی گفت: برای رفع بخشی از مشکلات صادرکنندگان، ما در جلسه‌ای پیشنهاد داده‌ایم گمرک ایران ارزش کالاهایی که صادرکننده داخلی بر اساس اسناد و مدارک تسلیمی طبق ماده (۱۶) قانون امور گمرکی اعلام می‌کند، بپذیرد.

نماینده بانک مرکزی در عین حال نقل و انتقال پولی را از مشکلات عمده صادرکنندگان دانست و گفت: راه‌حل‌هایی را برای نقل و انتقال ارزی پیگیری کرده‌ایم.

دیپلماسی به صادرات کالاها کمک می‌کند

«امیر عابدی» رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران نیز با بیان این که صادرات در شرایط تحریم انجام می‌شود و باید بر اساس واقعیت‌ها حرکت کرد، اظهار داشت: دیپلماسی می‌تواند به صادرات کالاها کمک کند، اما صادرکنندگان باید به بخش دیپلماتیک کشور در راستای توسعه صادرات، برنامه دهند و خواست‌ها و اقدامات لازم را درخواست کنند.

وی افزود: به دلیل مشکلات ارزی و اقتصادی لازم است برای صادرات کالاها، مقطعی برنامه‌ریزی کنیم و بخش خصوصی در تعاملات بین‌المللی باید واقع‌بین باشد.

رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران از تشکیل کارگروه تخصصی صادرات تجهیزات نوین آبیاری حمایت و تصریح کرد: تشکیل این کارگروه برای ساماندهی و مستندسازی، اقدام خوبی به شمار می‌رود.

عابدی بر شناسایی اولویت‌های بازارهای تجهیزات نوین آبیاری تاکید ورزید و گفت: میزان ظرفیت‌های تولید و صادرات تجهیزات نوین آبیاری صادر شده به سایر کشورها نیز باید مشخص شود.

وی قیمت محصول را مهم‌ترین دغدغه صادرکنندگان دانست و اذعان داشت: بخش خصوصی، اختلاف قیمت در بازار را باید تحمل کند.

رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران در همین حال شناسایی و تشکیل یک زنجیره تامین از مجموعه تولیدکنندگان لوازم و تجهیزات نوین آبیاری توسط بخش خصوصی را برای توسعه صادرات مهم خواند.

وی ادامه داد: این کمیسیون در حمل کالا، کارهای لجستیکی و قراردادهای بین‌المللی، در کنار صادرکنندگان لوازم و تجهیزات نوین آبیاری است.

لزوم رایزنی وزارت امور خارجه برای صادرات تجهیزات نوین آبیاری

«کیوان کاظمی» سرپرست میز صنایع غذایی و لبنی دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی بر بازاریابی و فرهنگ‌سازی در حوزه لوازم و تجهیزات نوین آبیاری در کشورهای هدف تاکید کرد و گفت: در این راستا معاونت آب و خاک، دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی وزارتخانه می‌توانند از طریق وزارت امور خارجه کشور در کشورهای هدف برای مذاکرات اولیه زمینه‌سازی و رایزنی کنند.

وی افزود: برای رفع پاره‌ای از مشکلات صادراتی در بخش لوازم و تجهیزات نوین آبیاری می‌توان از تجربیات صادرکنندگان بخش کشاورزی بهره برد.

کاظمی درباره رقابت‌پذیری و رفع مشکل قیمت کالاهای تولید داخل، بیان داشت: سازوکارهای زیادی در بخش محصولات کشاورزی مانند مشوق‌ها و کاهش یا حذف تعرفه‌ها برای شرکت‌هایی که دارای قدرت رقابت‌پذیری هستند، داریم.

وی پیشنهاد داد برای حمایت و پشتیبانی از ورود به بازارهای خارجی، یک کمیته دایمی با مشارکت بخش خصوصی تشکیل و اقدامات بخش‌های خصوصی و دولتی در چارچوب این کمیته، پیگیری شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.