جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 30865
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,685,420
۱۲۰ دستگاه ادوات کشاورزی طرح جهش تولید در کردستان خریداری شد (شنبه 1401/09/26)

ایرنا:
 رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: ۱۲۰ دستگاه ادوات کشاورزی در قالب طرح جهش تولید در دیمزارهای استان خریداری شد.

به گزارش ایرنا، پیمان اسکندری روز شنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای استان کردستان با اعلام اینکه ۳۵۰ میلیارد ریال برای خرید ۳۷۲ دستگاه ادوات کشاورزی اختصاص پیدا کرده است، اظهار کرد: تاکنون از محل اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها برای خرید ۲۸۰ دستگاه پرونده تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه بیشتر این ادوات شامل زیرشکن، سمپاش و پهپاد است، افزود: برای خرید ۱۰۲ دستگاه ادوات کشاورزی ۹۵ میلیارد ریال پرداخت شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه امسال ۵۹۱ هزار هکتار از اراضی دیم استان زیرپوشش طرح جهش تولید در دیمزارها قرار می گیرد، اضافه کرد: از این میزان تاکنون ۳۶۱ هزار و ۹۵۰ هکتار زیر کشت محصولاتی هم چون گندم و جو رفته است.

اسکندری یادآور شد: در مجموع تاکنون ۲۳۷ هزار و ۷۴۱ هکتار در سامانه ثبت شده و ۷۵ هزار و ۵۴۴ هکتار هم زیرپوشش بیمه قرار گرفته است و در این موارد رتبه نخست کشور را کسب کرده‌ایم.

وی ادامه داد: این برنامه در شهرستان‌های دهگلان ۵۱ درصد، سقز ۶۶ درصد، سنندج ۵۷ درصد، کامیاران ۶۵ درصد، مریوان ۵۳ درصد محقق شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه طرح جهش تولید در دیمزارها با برنامه الگوی کشت هماهنگ است، گفت: برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی، بازدید از مزرعه، احداث مزارع الگویی، انعکاس و اطلاع رسانی رسانه ای، تهیه فیلم های مستند ترویجی از دیگر برنامه هایی است که در راستای اجرای طرح های کشاورزی دنبال می شود.

اسکندری به آخرین وضعیت بارندگی در استان اشاره کرد و اظهار کرد: میانگین بارندگی از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون در استان ۸۲ میلی‌متر بوده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۳ درصد افزایش و نسبت به میانگین بلند مدت ۲۹ درصد کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: بیشترین میزان بارندگی در شهرستان های بانه، سروآباد، سقز و مریوان با بیش از ۱۰۰ میلی‌متر بوده و کمترین هم مربوط به شهرستان قروه با ۲۳ میلی‌متر است.

یک میلیون و ۲۱۷ هزار و ۳۸ هکتار از مساحت کردستان به اراضی کشاورزی اختصاص دارد که این میزان حدود پنج درصد اراضی کشاورزی کشور را تشکیل داده است.

۹۶ درصد سطح اراضی کشاورزی استان به کشت سالانه محصولات زراعی و سطح آیش (بدون کشت) و چهار درصد به عبارتی ۵۲ هزار و ۶۷۰ هکتار آن هم به اراضی باغی اختصاص پیدا کرده است.

بر اساس آخرین گزارش عملکرد سالانه تولید محصولات زراعی و باغی استان که مربوط به سال ۱۴۰۰ است در ۷۹۱ هزار و ۹۷۰ هکتار زیر کشت، یک میلیون و ۷۵۴ هزار تن محصول تولید شده و میزان برداشت محصولات باغی هم ۴۴۳ هزار تن بوده است.

از ۷۹۱ هزار و ۹۷۰ هکتار اراضی زیر کشت محصولات زراعی استان ۸۷ درصد دیم و فقط ۱۳ درصد آن آبی است. سالانه حدود ۲۱۱ هزار و ۲۶۸ هکتار از اراضی دیم به ویژه در شرق، شمال شرق و شمال استان به طور آیش در تناوب زراعی قرار می‌گیرد.

۷۹ درصد از سطح زیرکشت محصولات زراعی استان سالانه به غلات، ۱۳ درصد حبوبات، پنج درصد به علوفه و سه درصد دیگر به سایر محصولات زراعی اختصاص پیدا می کند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.