۱۰۹ هزار سرباز وظیفه مهارتهای فنی و حرفهای کسب کردند
(یک شنبه 1401/09/27)
ایرنا:
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کسب مهارت ۱۰۹ هزار و ۶۹۲ نفر از سربازان وظیفه با هدف افزایش بهره وری مطلوب دوره سربازی و ایجاد جریان ملی مهارت آموزی سربازان وظیفه در هشت ماه سال ۱۴۰۱ خبر داد.
به گزارش ایرنا از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی نیا» تعداد دوره های مهارتی برگزار شده برای سربازان وظیفه را ۱۷ هزار و ۱۲۰ حرفه مهارتی بیان داشت و افزود: با توجه به ماهیت خدمت سربازی و ساختار آن، دوران خدمت سربازی بستر مناسبی جهت ارائه آموزش های مفید و بازار محور به این سرمایه های انسانی است تا پس از پایان خدمت، وارد بازار کار شوند.
وی با اشاره به ظرفیت های بی بدلیل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ارائه خدمات آموزشی به آحاد جامعه در کشور تصریح کرد: افزایش اشتغالپذیری و جذب سربازان به بازار کار پس از پایان خدمت نظام وظیفه، تأمین نیازهای فنی و مهارتی نیروهای مسلح با بهره گیری از توان کارکنان وظیفه مهارت آموخته، اصلاح ساختار نظام مهارت آموزی فنی و حرفه ای در پادگانها و تربیت نیروهای جوان کارآفرین و نوآور در جهت بهبود فضای کسب و کار، ارتقاء بهرهوری سربازان وظیفه در دوران خدمت مقدس سربازی و بهبود کیفیت و کمیت انجام وظیفه، ارتقای وزن اجتماعی مهارت های فنی و حرفه ای با تغییر نگاه جامعه به دوران سربازی و ایجاد جریان ملی مهارت آموزی سربازان وظیفه و ... از اهداف توسعه آموزش های مهارتی در این حوزه است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه نیازسنجی آموزش در بخشهای مختلف بر اساس فرهنگ و ظرفیت های موجود صورت می پذیرد، اظهار داشت: نصب و سیم کشی تجهیزات الکتریکی ساختمان، مکانیک موتورهای بنزینی، بازپیچی موتورهای اسنکرون ۳ فاز، جوشکاری TIG فولاد کربنی، دردوگری، صنایع ساختمان، فناوری اطلاعات و ... از رشته های مهارتی مطابق با استانداردهای بین المللی از رشته های ارائه شده توسط این سازمان است.
وی فراهم کردن زمینه اشتغال را مولفه اصلی و مهم در ارائه آموزش های مهارتی عنوان و تصریح کرد: آموزش های پایه و پیشرفته سربازان در محل پادگان ها ارائه می شود و پس از پایان دوره و انجام سنجش کتبی و عملی، گواهینامه بین المللی الکترونیکی مهارت به آنها اعطاء می شود.
حسینی نیا خاطرنشان کرد: همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با نیروهای مسلح سابقه ۳۰ ساله دارد و سربازان وظیفه در ۱۶ هزار و ۸۷۷ کارگاه آموزشی در سراسر کشور آموزش های مهارتی را کسب می کنند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور راهاندازی مراکز جوار پادگان، تجهیز کارگاههای آموزشی نیروهای مسلح، سنجش مهارت و شایستگی، گسترش محیط واقعی کار و کیفی سازی دورههای مهارتی را از اقدامات مهم در راستای توانمندسازی سربازان عنوان کرد.