جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 29702
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,684,257
بومی سازی ۷۲۴ هزار قطعه نیروگاهی (یک شنبه 1401/09/27)

ایرنا:
مدیرکل دفتر فناوری و بومی‌سازی نیروگاه‌های شرکت برق حرارتی گفت: این شرکت در پنج سال اخیر برای استفاده حداکثری از توان ساخت داخل بیش از ۷۲۴ هزار قطعه نیروگاهی را ساخت داخل کرده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، علی عیسی پور در حاشیه مراسم افتتاح نمایشگاه دستاوردهای تحقیقات و ساخت داخل صنعت آب و برق افزود: امسال ۱۰ قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تولید بار اول به امضا رسیده است.

وی ادامه داد: می‌توان در مورد اقلام تحریمی که قرار است نخستین‌بار در کشور ساخته شوند تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان و بدون مناقصه، کار را به شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار کرد.

مدیرکل دفتر فناوری و بومی‌سازی نیروگاه‌های شرکت برق حرارتی گفت: ه ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی در راستای سیاست‌های کلی نظام، توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان و قطع وابستگی ساخت داخل شده است.

وی ادامه داد: وزارت نیرو آیین‌نامه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را در تیرماه ابلاغ کرد که بر اساس بند ۱۴ آن، شرکت‌های مادرتخصصی باید دو درصد از درآمدهای عملیاتی و غیرعملیاتی خود را در زمینه انعقاد قرارداد به شرکت‌های دانش‌بنیان و طرح‌های پیشران اختصاص دهند.

عیسی پور خاطرنشان کرد: شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی در سال جاری تاکنون ۳۱ قرارداد به مبلغ ۵۹۰ میلیارد تومان در حوزه ارتقای بهره‌وری تولید، افزایش امنیت و تاب‌آوری، بومی‌سازی و خودکفایی در صنعت آب و برق، توسعه استفاده از هوش مصنوعی، کاهش تلفات و هوشمندسازی در صنعت آب و برق منعقد کرده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.