جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 22127
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,676,682
تعیین تکلیف کالاهای اموال تملیکی در دولت سیزدهم به اندازه ۲ دهه گذشته (یک شنبه 1401/10/04)

ایرنا:
رییس هیات عالی نظارت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: کالاهای اموال تملیکی در دولت سیزدهم به اندازه ۲ دهه تعیین تکلیف شد و عملکرد خوبی در این زمینه انجام شد.

به گزارش ایرنا، «مجتبی فرمهینی فراهانی» روز یکشنبه در همایش سراسری مدیران ستادی و استانی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اظهار داشت: بر روی وضعیت انبارهای اموال تملیکی طی یک سال اخیر به‌اندازه ۲ دهه کار شده است؛ اما به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم.

وی افزود: در اموال غیر منقول استان‌ها با مشکلات عدیده ای مواجه هستیم که شبانه روز همکاران کار می‌کنند یکی از مطالبات تعیین تکلیف وضعیت این اموال است که امیدواریم شاهد رشد تعیین تکلیف باشیم.

رییس هیات عالی نظارت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: با مشکلات استان‌ها آشنا هستیم باید مدیران اموال تملیکی از ظرفیت مدیران و دستگاه‌های استانی بهره ببرند ضمن اینکه برخی از استان‌ها کمبود نیروی کارشناس حقوقی دارند که باید در استان‌ها حداقل یک نفر نیروی کارشناس حقوقی حضور پیدا کند.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم این هیات به دنبال پیش‌بینی و پیشگیری است، گفت: در برخی از استان‌ها بازرسان و اعضای هیات از یک جریان نظارتی پا را فراتر گذاشته و به رفع چالش‌ها پرداخته‌اند.

فراهانی گفت: در دولت سیزدهم بر تسریع و تشدید در رسوب‌زدایی از انبارهای اموال تملیکی تاکید شد و امیدواریم با همکاری قوه قضاییه و در ساختار جدید بتوانیم اقدامات مهمی انجام دهیم.

وی با تاکید بر راه‌اندازی سامانه یکپارچه اموال تملیکی گفت: وزیر اقتصاد به هیات نظارت دستور دادند که تا حصول نتیجه بحث سامانه را در دستور کار قرار دهد و در حال حاضر اقدامات خوبی صورت گرفته است.

رییس هیات عالی نظارت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی ابراز امیدواری کرد: با راه‌اندازی این سامانه تعیین تکلیف اموال سرعت بیشتری بگیرد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.