جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 22200
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,676,755
داروی کاهش عوارض کرونای دانش‌بنیان‌ها ثبت جهانی شد (یک شنبه 1401/10/04)

ایسنا:
با تلاش‌های صورت گرفته توسط محققان یکی از شرکت‌های مستقر در پارک فناوری پردیس، داروی کاهش عوارض کرونا که خردادماه سال ۱۴۰۰ تولید و رونمایی شد، گواهی ثبت اختراع جهانی دریافت کرد.

به گزارش ایسنا، رضا رمضانی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره روند دریافت ثبت اختراع جهانی داروی  ضد کرونای "سالیراویرا" گفت: ثبت داخلی داروی سالیراویرا در سال گذشته انجام و مجوز داخلی مصرف آن نیز اخذ شد. برای این کار آزمایشات پری کلینیکال و کلینیکال انجام و پیش از آن نیز کد اخلاق و مجوز کلینیکال ترایال از دانشگاه علوم پزشکی ایران که شعبه سازمان جهانی مالکیت معنوی در ایران است، اخذ شده است.

رمضانی گفت: برای ثبت اختراع جهانی با یک شرکت معتبر در اروپا قراردادی منعقد کردیم که به لحاظ حقوقی از ما دفاع کنند، زیرا بخش فنی ثبت اختراع، کاری بسیار طاقت‌فرسا و تخصصی است و برای انجام این کار نیازمند شرکتی با تجربه برای کمک بودیم.

وی افزود: ایران در زمینه ثبت اختراع جهانی در بخش دارویی تجربه زیادی ندارد. برای همین، کار سیستمی بسیار گسترده‌ای انجام شد. حدود ۵۰ ثبت اختراع دارویی را مطالعه کردیم تا یک سیستم جامع اختراع دارویی را ایجاد کنیم و بعد از آن تمام مستندات خود را در آن جمع کرده و تحویل شرکت حقوقی خارجی دادیم.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، خاطر نشان کرد: این چنین بود که ما توانستیم پالایش فنی خود برای ثبت اختراع سالیراویرا را انجام دهیم و در نهایت اختراع ما به ثبت رسید.

به نقل از روابط‌عمومی پارک فناوری پردیس، رمضانی افزود: هدف ما برای تمام این تلاش‌ها همکاری با شرکت‌های بزرگ در تولید و پخش دارو در سطح جهانی بود. در این زمینه پس از ثبت اختراع با یک شرکت معتبر پخش دارو قرارداد بستیم و آنها نیز اعلام کردند اگر محصول ما در اروپا تولید شود، مسئولیت پخش آن را به عهده می‌گیرند. خوشبختانه این موضوع در مراحل نهایی است و برای انجام این کار نیز در حال انجام اخذ مجوزهای مربوطه هستیم.

سال گذشته و همزمان با یکی از بزرگترین پیک‌های کرونا در کشور، با تلاش‌های علمی بیش از ۴۰ نفر از محققان هیئت علمی برترین دانشگاه‌های کشور، سالیراویرا به عنوان نخستین داروی کاملا ایرانی درمان و پیشگیری از کرونا در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان عضو پارک فناوری پردیس تولید شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.