جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45817
بازديد امروز: 23912
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,678,467
تعیین تکلیف ۲۰ هزار میلیارد کالا در سازمان اموال تملیکی (دوشنبه 1401/10/05)

ایسنا:
وزیر امور اقتصاد و دارایی از تعیین تکلیف ۲۰ هزار میلیارد کالا در سازمان اموال تملیکی طی یک سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی در همایش مدیران ستادی و استانی سازمان اموال تملیکی، با بیان اینکه سازمان اموال تملیکی در سال ۱۴۰۱ سازمان رکوردها است، گفت: این رشدها شاهدی مبنی بر این است که مساله رسوب کالاها در انبارهای دولت با جهشی نسبت به گذشته وارد فاز جدید شده است.


وی ادامه داد: بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان کالا در یک سال گذشته در سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف شده است. بعد از هفت سال بیش از هزار خودروی متروکه در یک مزایده شفاف واگذار شد. میزان فروش کارا ۵۰۰ درصد و میزان اعاده کالا به تجار و فعالان اقتصادی ۶۰۰ درصد رشد داشته است.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه هدف گذاری وزارت اقتصاد تسهیل کننده تولید و اشتغال در کشور است، گفت: این موضوع در سازمان اموال تملیکی هم صدق می‌کند. تلاش این است که فعالیت اقتصادی را در کشور تسهیل شود.

خاندوزی با بیان اینکه عملکرد سازمان از جهاتی هنوز نیازمند ارتقا است، اظهار کرد: مساله هوشمند شدن سازمان وجود دارد و باید به زودی به نقطه‌ای برسیم که مشخص شود امروز صبح چه کالاهایی در کدام انبارها وارد یا خارج شدند. همچنین بحث سامانه‌ای شدن حوزه فروش و مزایده کالاها در انبارها مطرح است؛ موانعی در قانون داشت که تلاش می‌شود برطرف شود. باید نقطه‌ای را شاهد باشیم که بتوانیم ادعا کنیم هیچ خروج کالایی صورت نمیگیرد مگر از مسیر شفاف.

وی با اشاره به لایحه دوفوریتی که می‌توانست در امر رسوب کالا کمک کند، گفت: هدف این است که در حوزه مدیریتی انبارها اختیارات قانونی داشته باشیم و امیدواریم این لایحه سریع‌تر تعیین تکلیف شود. همچنین امیدواریم بندی در قانون بودجه ۱۴۰۲ برای ارتقای سازمان اموال تملیکی داشته باشیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.