جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 8027
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,662,582
تحقق کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی با هوشمندسازی (سه شنبه 1401/10/20)

ایرنا:
مدیر انتقال دانش سامانه مودیان و قانون پایانه‌های فروشگاهی سازمان مالیاتی گفت: هوشمندسازی نظام مالیاتی به کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها و کاهش مراجعه‌های مردمی منجر می‌شود.

به گزارش ایرنا، ابوذر زهره وند سه شنبه شب در نشست «حکمرانی داده و ظرفیت فناوری‌های مالی در مالیات ستانی» افزود: هوشمندسازی نظام مالیاتی با داده محوری منجر به افزایش دقت مالیاتی و در نهایت مالیات ستانی عادلانه می شود.

وی ادامه داد: سازمان امور مالیاتی در چند سال اخیر به سمت مالیات ستانی عادلانه و هوشمند حرکت کرده هرچند با وضعیت مطلوب فاصله داریم ولی پیشرفت‌های زیادی نیز محقق شده است.

زهره وند با بیان اینکه در قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، مشوق و جریمه‌های بازدارنده‌ای به طور همزمان دیده شده است گفت: این امر مشارکت مردم را در ارائه اطلاعات مالیاتی افزایش می دهد.

وی افزود: دستگاه‌های مختلف از جمله بانک‌ها نقش مهمی در ارائه اطلاعات مالی و داده محوری به سازمان مالیاتی دارند که این امر به مالیات ستانی عادلانه کمک خواهد کرد.

عبور از مالیات ستانی سنتی به سمت هوشمندسازی
در ادامه این جلسه، معاون اداره کل فناوری اطلاعات سازمان امور مالیاتی، با اشاره به یکپارچه سازی داده‌های مالی مودیان مالیاتی، گفت: دستگاه ها با در اختیار قرار دادن اطلاعات و داده ها به سازمان مالیاتی می توانند در جهت اجرای قوانین مالیاتی کمک کنند.

ندا بابادی افزود: در گذشته اظهارنامه‌های مالیاتی به روش سنتی و دستی جمع آوری می شود سامانه های مختلف به صورت جزیره ای کار می کردند که اکنون با عبور از مالیات ستانی سنتی به سمت هوشمندسازی حرکت می کنیم.

وی با بیان اینکه سامانه یکپارچه سازی نظام مالیاتی اجرایی می شود گفت: طرح جامع مالیاتی در دستورکار قرار گرفته، مطالعات در خصوص نحوه تبادلات اطلاعات ذیل آن انجام شد.

معاون اداره کل فناوری اطلاعات سازمان امور مالیاتی ادامه داد: بعد از انعقاد تفاهمنامه‌های متعدد با سازمان‌های متعدد، در نهایت سازمان امور مالیاتی موفق شد اطلاعات زیادی را برای اخذ عادلانه مالیات‌ها منعقد کند. سامانه یکپارچه مالیاتی نیز با هدف یکپارچه سازی اطلاعات در داخل سازمان اجرایی شد.

وی تاکید کرد: در سال‌های اخیر سازمان امور مالیاتی درخصوص استفاده از داده‌های مالیاتی پیشرفت مهمی را رقم زده است که این امر منجر به مالیات ستانی و اجرای بهینه قوانین مالیاتی می شود.

در نشست «حکمرانی داده و ظرفیت فناوری‌های مالی در مالیات ستانی» جمعی از اساتید و صاحبنظران و فعالان این حوزه در معاونت فناوری‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی حضور داشتند.

این نشست، ششمین پیش نشست تخصصی از نهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی بود که در یکم اسفند سال جاری با موضوع «نظام مالیاتی؛ عادلانه و هوشمند» برگزار خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.