جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 7496
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,662,051
آغاز برآورد سطح زیرکشت جو، گندم و برنج با استفاده از فناوری فضایی (سه شنبه 1401/10/20)

ایرنا:
سازمان فضایی ایران اعلام کرد: برآورد سطح زیرکشت محصولات راهبردی جو، گندم و برنج با استفاده از فناوری فضایی بر اساس تفاهم‌نامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با وزارت جهاد کشاورزی آغاز شد.

به گزارش ایران از سازمان فضایی ایران، در راستای اجرای تفاهم‌نامه فی‌مابین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت جهاد کشاورزی با عنوان"توسعه کشاورزی هوشمند با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین ارتباطات و فناوری اطلاعات"، برآورد سطح زیرکشت محصولات راهبردی گندم-جو و برنج آغاز شد.

همچنین قرار است در طی چهار سال با استفاده از روش‌های جدید و هوش مصنوعی و بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاهیان و پژوهشگران، دقت و کارایی الگوریتم‌های مربوطه ارتقا یابد. طبق تفاهم‌نامه، در قالب این پروژه و در گام اول قرار است که سطح زیرکشت گندم در ۶ استان قطب تولید گندم کشور شامل استان‌های خوزستان، فارس، گلستان، کردستان، کرمانشاه و همدان که حدوداً ۵۰ درصد میزان تولید این محصول را شامل می‌شود، برآورد شود.

در مورد محصول برنج نیز در گام اول، سطح زیرکشت این محصول در استان‌های قطب (گیلان و مازندران) برآورد شده و در سال‌های آتی نیز سایر استان‌های تولید کننده برنج نیز مشمول این طرح خواهد شد.

جلیلی رئیس مرکز تحقیقات پژوهشگاه فضایی ایران در این باره با بیان اینکه اولویت اجرایی در این پروژه، بهره‌مندی از هادی کسب‌وکارهای بومی هر استان است، تاکید کرد: هدف از انجام این تفاهم‌نامه بهره‌مندی از فناوری سنجش از دور به منظور تأمین امنیت غذایی و افزایش بهره‌وری و تولید در حوزه کشاورزی است.

وی افزود: همچنین آمار به دست آمده از طریق این فناوری می‌تواند مبنایی برای خرید تضمینی این محصولات توسط دولت و یا برنامه‌ریزی برای صادرات/واردات این محصولات باشد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.