جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 5255
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,659,810
تازه‌ترین آمار ثبت‌نام متقاضیان کار (دوشنبه 1401/10/26)

ایسنا:
مطابق آخرین آمارها بیش از ۷۸ هزار و ۴۰۰ کارجو و ۷۷۰۰ کارفرما در سامانه جست وجوی شغل وزارت کار ثبت‌نام کرده و درخواست خود را برای پذیرش شغل و تامین نیروی کار مورد نیاز اعلام کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، سامانه جست و جوی شغل با هدف کاهش هزینه‌های جست وجوی شغل، اتصال سریع کارجو و کارفرما به یکدیگر، رضایت خاطر مخاطبان و ایجاد پویایی در بازار کار دی ماه سال گذشته راه‌اندازی شد.

این سامانه به گونه‌ای طراحی شده که کارجویان به شکل مستقل وارد سامانه می‌شوند و در آن ثبت نام می‌کنند و پس از تکمیل رزومه، فرصت‌های شغلی مورد نظر را جست وجو و در صورت نیاز درخواست استخدام خود را در سامانه ثبت می‌کنند.

سامانه جست و جوی شغل دارای‌ این قابلیت است که چنانچه کارجو امکان دسترسی به سیستم را نداشته باشد با مراجعه به کاریابی‌ها از امکانات سامانه استفاده کند.

بر اساس آمارهای موجود تاکنون ۷۸ هزار و ۴۲۶ نفر کارجو و ۷۷۲۱ کارفرما در سامانه جست و جوی شغل ثبت نام کرده و درخواست خود را برای پذیرش فرصت شغلی و تامین نیروی کار مورد نیاز اعلام کرده‌اند.

همچنین ۳۶۵ هزار و ۷۱۲ ظرفیت شغلی تاکنون شناسایی و از طریق سامانه معرفی شده است. ۱۰۴۶ کاریابی نیز در سامانه مذکور در حال ارائه خدمت به کارفرمایان و کارجویان هستند.

تازه‌ترین آمار ثبت‌نام متقاضیان کار

از دیگر مزایای سامانه جست و جوی شغل این است که وقتی اطلاعات کارجویان ثبت شد، چنانچه کارجو به مهارت خاصی نیاز داشت، سازمان آموزش فنی وحرفه ای ورود کرده با ارائه آموزش های مهارتی، کارجو را به سمت مهارت آموزی هدایت می‌کند و در طول این فرایند نظارت مستمر وزارت کار بر فعالیت کاریابی‌ها صورت می‌گیرد.

پیشتر محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار گفته بود: این سامانه به نحوی طراحی شده که کارجویان می توانند به صورت مستقل وارد سامانه شده و ثبت نام کنند و پس از تکمیل رزومه، فرصت های شغلی مورد علاقه و مرتبط با خود را جست وجو و در صورت نیاز درخواست استخدام خود را در سامانه ثبت کنند. همچنین این قابلیت وجود دارد تا در صورتی که کارجو امکان دسترسی به سیستم را ندارد با مراجعه به کاریابی ها از امکانات سامانه استفاده کند.

به گفته وی در صورت نیاز کارفرمایان می‌توانند از بین رزومه‌های موجود در سامانه جست وجو کرده و درخواست بکارگماری کارجویان را در سیستم ثبت کنند تا باقی مراحل توسط کاریابی انجام شود.

در حال حاضر سامانه جست وجوی شغل به درگاهی برای ثبت نیروی کار و فرصت شغلی مورد نیاز تبدیل شده تا هم کارجویان با مراجعه به سامانه و ثبت نام در آن، شغل مورد نظر خود را پیدا کنند و هم کارفرمایان برای تامین نیروی مورد نیاز، اطلاعات خود را همراه با درخواست نیروی کار به ثبت برسانند.

به گزارش ایسنا، جویندگان کار و کارفرمایان در صورت تمایل می توانند برای اطلاع از فرصتهای شغلی موجود و تامین نیروی کار مورد نیاز خود به سامانه جست وجوی شغل به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir مراجعه و ثبت نام کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.