جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 4890
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,659,445
ورود فناوری‌های مدرن موجب تولید آبزیان ارزان می‌شود (چهارشنبه 1401/10/28)

ایرنا:
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: معرفی نهاده‌ها و ایمنی غذا در کنار امنیت غذایی و ورود فناوری‌های مدرن می‌تواند به تولید محصولات شیلاتی ارزان منجر شود.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سیدحسین حسینی» افزود: در ترویج مصرف آبزیان، قیمت یکی از عوامل اصلی است، بنابراین در مرحله نخست لازم است ارزان‌سازی محصول را تا جایی که قیمت واقعی باشد مد نظر قرار دهیم.

رییس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: با توجه به رسالت مشترک سازمان شیلات و شبکه سلامت و نقش موثری که آبزیان در سلامت جامعه دارند، لازم است در این زمینه بیشتر برنامه‌سازی و تبلیغات انجام شود.

وی اضافه‌کرد: تولید آبزیان با توجه به مباحث مربوط به منطبق بودن تولید غذا و اثرات گلخانه‌ای بسیار مهم است، زیرا برای تولید یک کیلوگرم گوشت گوساله ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر آب مصرف می‌شود، در حالی که برای تولید یک کیلوگرم پروتئین آبزیان ۴۰۰ تا ۹۰۰ لیتر آب نیاز است.

حسینی خاطرنشان‌کرد: در تولید آبزیان این قابلیت وجود دارد که از آب‌های شیرین، شور، لب‌شور و زمین‌های لم‌یزرع با توجه به تنوع گونه‌ای و تطبیق اقلیم بهره ببریم و علاوه بر آن، برای آنکه در آینده به اقتدار غذایی برسیم باید آبزی‌پروری را توسعه دهیم.

وی تصریح‌کرد: با توجه به توصیه پزشکان به مصرف ۲ بار در هفته آبزیان، لازم است در بخش مصرف و بازار اقدامات اساسی انجام شود.

رییس سازمان شیلات ایران بر معرفی صنعت آبزی‌پروری و محصولات شیلاتی از طریق رسانه ها تاکید کرد.

وی بیان‌داشت: افزایش تولید در واحد سطح باید در کنار تنوع گونه‌ای و تنوع محصولات اتفاق بیفتد و بازاررسانی بدون واسطه نیز در نظر گرفته شود تا به قیمت حداقلی از مزرعه تا سفره برسیم.

به گفته این مقام مسوول، برنامه‌سازی برای برگزاری جشنواره‌های طبخ آبزیان که در استان‌ها برپاست، برپایی مسابقات، نمایشگاه‌ها و برنامه‌های خانواده‌محور می‌تواند به عنوان یک کار مشترک دنبال شود.

حسینی به شعار «هر خانواده یک آکواریوم» اشاره کرد و ادامه داد: برای حفظ سلامت روان جامعه، امکان استفاده از ماهیان زینتی با هر توان مالی وجود دارد، اما این مقوله نیازمند فرهنگ‌سازی و معرفی است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.