جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 4165
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,658,720
کاهش ۹ درصدی ورودی آب سدهای کشور (چهارشنبه 1401/10/28)

ایرنا:
میزان آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر) تا ۲۴ دی‌ماه ۶ میلیارد و ۶۰ میلیون مترمکعب بوده است که نسبت به مدت مشابه در سال آبی گذشته ۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، باوجود بارش‌های اخیر وضعیت سدهای کشور همچنان نامناسب ارزیابی می‌شود.

بر اساس تازه‌ترین گزارش دفتر اطلاعات و داده‌های آب شرکت مدیریت منابع آب ایران، میزان آب ورودی به سدهای کشور در سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۰ تا آخر شهریور ۱۴۰۱) ۶ میلیارد و ۶۳۰ میلیون مترمکعب بوده است که مقایسه آن با مدت مشابه سال آبی جاری کاهش ورودی به سدها را نشان می‌دهد.

حجم آب موجود در سدهای کشور هم از ابتدای سال آبی جاری در حالی به رقم ۱۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب رسیده که این رقم در سال آبی گذشته ۱۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب بوده است و کاهش ۲ درصدی دارد.

حجم خروجی آب از سدها نیز از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۴ دی‌ماه رقم ۶ میلیارد و ۱۰ میلیون مترمکعب است، درحالی‌که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۶ میلیارد و ۳۳۰ میلیون مترمکعب بوده و کاهشی به میزان پنج درصد یافته است.

درصد پُرشدگی سدها تا ۲۴ دی‌ماه به ۳۹ درصد رسیده است.

به گفته مسوولان، امسال خشک‌ترین پاییز در ۵۰ سال گذشته را پشت سر گذاشتیم. با توجه به اینکه ایران در کمربند خشک جهانی قرار گرفته است و حدود یک سوم متوسط جهانی بارندگی دارد که متناسب با جمعیت و وسعت کشورمان نیست، صرفه‌جویی در مصارف آب و سازگاری با کم‌آبی توسط همه نهادها و سازمان‌ها ضروری است.

این موضوع باید در رژیم کشت در کشاورزی، در مدیریت شهر توسط شهرداری‌ها، در استفاده آب در صنایع، در رعایت مقررات ملی ساختمان توسط نظام مهندسی ساختمان و غیره و در مجموع رعایت مدیریت مصرف توسط همه مشترکان مد نظر قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، الگوی مصرف ماهانه آب در تهران ۱۴ متر مکعب برای هر خانوار (سه‌ونیم نفر) تعیین شده است. مشترکانی که ماهانه ۱۴ مترمکعب و کم‌تر آب مصرف کنند «خوش‌مصرف»، آن دسته از مشترکان که بین ۱۴ تا ۲۸ مترمکعب یعنی تا دو برابر الگو مصرف کنند، «پُرمصرف» و مشترکانی که بیش از دو برابر الگو مصرف کنند «بدمصرف» هستند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.