جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 4550
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,659,105
اولین کارخانه هوشمندسازی و نوآوری کشور افتتاح شد (شنبه 1401/11/01)

ایسنا:
اولین کارخانه هوشمندسازی و نوآوری کشور با عنوان "امیدی‌نو" با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهوری امروز افتتاح شد.

به گزارش ایسنا با حضور روح الله دهقانی فیروز آبادی اولین کارخانه هوشمندسازی و نوآوری کشور همزمان با اختتامیه اولین جشنواره جهش هوشمندسازی کشور افتتاح شد.

در کشور ۹ کارخانه نوآوری مشغول فعالیت هستند که این کارخانه به نوعی دهمین کارخانه و به لحاظ تخصصی اولین کارخانه هوشمندسازی و نوآوری کشور و اولین کارخانه با حمایت یک مجموعه بانکی در کشور است.

هدف از تشکیل این کارخانه نوآوری، توسعه و استقرار نهادهای زیست بوم همچون مراکز نوآوری، شتابدهنده‌ها و استارتاپ‌ها، مهارت افزایی و توانمندسازی نخبگان حوزه هوشمندسازی و پاسخ به نیازهای فناورانه و اولویت‌های حوزه هوشمندسازی کشور با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است.

ایجاد نقطه اتصالی برای شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان در کنار شرکت‌های بزرگ، ایجاد هاب نوآوری حوزه هوشمندسازی و ارتباط هدفمند با فعالین داخلی و خارجی این حوزه و ایفای نقش نوآوری درون سازمانی با هدف شناسایی کارکنان نوآور و خلاق از دیگر اهداف راه اندازی این کارخانه است.

سبد فناوری کارخانه به لحاظ فعالیت در حوزه‌های ۷ گانه است که شامل فین‌تک، انرژی، معدن، حمل ونقل، سلامت، کالاهای اساسی و کشاورزی (امنیت غذایی) می‌شود.

فرآیند احداث و تجهیز کارخانه از نیمه مرداد آغاز شده و در کمترین زمان ممکن طی ۴۰ روز کاری و فرایند پذیرش طی یک و نیم ماه انجام شده است.

تاکنون یک شتابدهنده در حوزه هوشمندسازی، ۴ شرکت دانش‌بنیان به همراه ابزارهای اکوسیستم همچون هلدینگ رسانه‌ای خلاق، صندوق جهت تامین مالی و نماینده فن‌بازار پارک فناوری پردیس در کارخانه مستقر شده‌اند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.