جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 4160
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,658,715
ثبت سفارش‌ واردات برنج هنوز باز نشده/ارز واردات برنج مشخص نیست (شنبه 1401/11/01)

ایسنا:
رئیس انجمن واردکنندگان برنج با اشاره به اینکه هنوز ثبت سفارش واردات برنج باز نشده، گفت: گاهی مشکلات سامانه و بخش توزیع به پای شرکت‌های واردکننده برنج گذاشته می‌شود و وزارت جهادکشاورزی تصور می‌کند که شرکت‌ها به تعهدات خود عمل نکرده‌اند.

اخوان اکبری در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به اینکه وزارت جهادکشاورزی مدعی است که ممنوعیت ثبت سفارش برنج برداشته شده و شرکت‌هایی که به تعهدات خود عمل کرده باشند قادر به انجام ثبت سفارش جدید هستند و آیا این شرکت‌ها می‌توانند ثبت سفارش انجام دهند یا خیر؟ گفت: این گونه نیست که ثبت سفارش‌ها باز شده باشد. شرکت‌ها را به صورت جداگانه بررسی می‌کنند و هنوز هم سفارش جدیدی ثبت نشده است.

وی ادامه داد: وقتی شرکتی کالایی را به گمرک می‌آورد و اظهار می‌کند از روز اظهار تا رسیدن‌ آن کالا به دست مشتری با احتساب طی شدن مراحل تاییدیه گمرک، سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو ۱۵ تا ۲۰ روز طول می کشد. مساله‌ای که در این بین وجود دارد این است که گاهی در سامانه مشکلاتی پیش می‌آید که به حساب شرکت‌ها گذاشته می‌شود.

رئیس انجمن واردکنندگان برنج اضافه کرد: برخی از عمده‌فروش‌ها جنس را از شرکت‌ها خریداری می‌کنند ولی چون در بخش خروج سامانه‌ جامع تجارت(بخش فروش) مشکلاتی دارند نمی‌توانند تاییدیه بگیرند و این کالا در انبار شرکت‌ها دیده می شود. یعنی مشکل بخش توزیع به پای انبار شرکت ها دیده می‌شود و وزارت جهادکشاورزی تصور می‌کند که شرکت‌ها به تعهدات خود عمل نکرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در ۸ ماهه گذشته یک میلیون و ۲۷۴ هزار و ۲۹۹ تن برنج وارد کشور شده است، گفت: به وزارت جهادکشاورزی اعلام کردیم که باید این محدودیت واردات برنج برداشته شود زیرا شب عید و ماه رمضان نزدیک است و تقاضا افزایش می‌یابد و نیاز است تا با واردات برنج بازار تنظیم شود.  

اکبری در پایان به ارز واردات برنج اشاره کرد و گفت: مشکلی که امروز واردکنندگان برنج با آن دست و پنجه نرم می‌کنند مشخص نبودن ارز واردات است. بانک مرکزی ارز برنج را از نیمایی خارج کرده و اعلام کرده است که خودش این ارز را تامین می‌کند ولی هنوز نرخ اعلام نشده  و ما نمی‌دانیم که‌ آیا قرار است با کالاهای دیگر یکسان باشد یا خیر و اینکه کارمزد آن دقیقا چقدر است.

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته با انتشار خبرهایی مبنی بر ممنوعیت ثبت سفارش واردات برنج، مدیرکل بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی اعلام کرد که انجام ثبت سفارش جدید برای واردات برنج منوط به این است که شرکت ها به تعهدات خود عمل کرده باشند و فرآیند واردات تا توزیع در سامانه جامع تجارت به صورت شفاف ثبت شده باشد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.