جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 1798
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,656,353
بهبود روند بهره‌وری در کشور طی دو سال گذشته/ لزوم ارتقای بهره‌وری نیروی کار در کشور (دوشنبه 1401/11/03)

ایرنا:
معاون ساماندهی شبکه ملی سازمان ملی بهره‌وری ایران گفت: در ۴۰ سال گذشته رشد بهره‌وری در کشور صفر و حتی پایین‌تر بوده است، اما در دو سال گذشته شاهد بهبود وضعیت بهره‌وری در کشور بودیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمدرضا حصاری امروز دوشنبه در نهمین همایش جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی ایران در محل کتابخانه ملی افزود: بهره‌وری موتور محرک پیشرفت کشور است.

وی گفت: برای ارتقا و رشد اقتصادی یا باید بعد کمی و تولیدات افزایش یابد، یا باید در بعد کیفی کار کنیم که به معنای ارتقای بهره‌وری و حسن استفاده از منابع است.

این مقام مسوول با بیان اینکه ایران از سال ۱۹۶۰ عضو کشورهای آسیایی در حوزه بهره‌وری است، اظهار داشت: در حالی که بسیاری از کشورهای جنوب شرق آسیا در ۶۰ سال گذشته بیش از ۵۰ درصد رشد اقتصادی شان را مرهون ارتقای بهره‌وری هستند، اما در ۴۰ سال گذشته رشد بهره‌وری در کشور صفر و حتی پایین‌تر بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته شاهد بهبود وضعیت بهره‌وری در کشور بودیم و اگر این روند تا چند سال آینده ادامه یابد، تازه به شرایط سال پایه ۹۵ برخواهیم گشت.

حصاری، رشد اقتصادی ۶.۱ درصدی در بخش معدن را یادآور شد که نسبت به سایر حوزه‌ها وضعیت بهتری دارد، اما گفت: در حوزه نیروی کار بخش معدن و صنایع معدنی با شاخص منفی ۳.۸ درصدی شرایط خیلی خوبی را شاهد نیستیم و نیازمند کسب مهارت‌های بیشتر، دانش بیشتر و انتقال تجربیات هستیم.

وی، سه پیشنهاد برای ارتقای بهره‌وری حوزه معدن و صنایع معدنی مطرح کرد و گفت: ورود حاکمیت برای سرمایه‌گذاری در حوزه بهره‌وری صنایع به‌ویژه ماشین‌آلات ضروری است.

معاون سازمان ملی بهره‌وری ادامه داد: با توجه به اینکه بیش از ۳۰درصد ارتقای بهره‌وری از محل آموزش و به اشتراک گذاشتن تجارب حاصل می‌شود، ارتقای بهره‌وری نیروی انسانی و همچنین جلوگیری از خام‌فروشی و توجه بیشتر به زنجیره ارزش به عنوان پیشنهادات دیگر مطرح می‌شود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.