جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 1931
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,656,486
شورای عالی بورس مرجع تصمیم‌گیری درباره عرضه خودرو در بورس است (دوشنبه 1401/11/03)

ایرنا:
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره آینده عرضه خودرو در بورس کالا اعلام کرد: شورای‌عالی بورس در این زمینه تصمیم‌گیری خواهد کرد و این شورای عالی مرجع تصمیم‌گیری درباره عرضه خودرو در بورس است.

به گزارش ایرنا، سید احسان خاندوزی در حاشیه تجلیل از فعالان پیشتاز اقتصادی درباره نامه شورای رقابت به سازمان بورس درباره توقف عرضه خودرو در بورس کالا، اظهار داشت: مجوز عرضه خودرو در بورس کالا توسط شورای عالی بورس داده شده است و حتماً این موضوع در شورای‌عالی بورس تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی افزود: با رییس شورای رقابت هم در این رابطه صحبت شده است برای اینکه تعارض تصمیم‌گیری بین نهادهای مختلف ایجاد نشود پیش از جلسه نهایی شورای‌عالی بورس باید نظر شورای رقابت نیز اخذ شود. نامه شورای رقابت در شورای عالی بورس مطرح و در این زمینه تصمیم‌گیری خواهد شد.

وزیر اقتصاد درباره افزایش نرخ ارز و تاثیر آن بر تورم گفت: باید بدانیم آنچه از واقعیت اقتصاد کشور پشتیبانی می‌کند، نرخی است که در بازار نیما و متشکل عرضه می‌شود و نرخ در هر دو بازار کمتر از ۳۰ هزار تومان است.

وی تاکید کرد: مساله حال حاضر کشور مسائل روانی است که باید رسانه‌ها کمک کنند تا جامعه به قیمت‌های رسمی اعتماد کند و بداند که کالاها با نرخ رسمی دلار وارد کشور می‌شود.

خاندوزی با بیان اینکه سهم ارزهای رسمی در اقتصاد کشور بیش از ۸۵ درصد است، افزود: نرخ‌هایی که در بازار القا می‌شود و برخی کالاهای قاچاق و خروج سرمایه با آن نرخ غیررسمی و القایی است که متاسفانه واقعیت دارد و این وظیفه رسانه‌ها و اقتصاددانان است که تبیین کنند تا جامعه جای اصل و فرع را عوض نکند.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: حتماً تمام موتورهای کنترل تورم اعم از کنترل نقدینگی و کسری بودجه کنترل شده است و هر سه موتور تورمی در مسیر کاهشی است به شرطی که اجازه ندهیم شایعات خارجی بازار ما را متاثر کند.

وی درباره اجرای تبصره ۱۸ گفت: اجرای این تبصره نیازمند دو مقدمه بود یک تعیین تکلیف پروژه‌ها، دستگاه‌ها، استان‌ها و وزارتخانه‌ها که در آیین‌نامه ابلاغی انجام شد و دوم تزریق منابع به پروژه‌هایی که در کمیته‌های استانی تعیین تکلیف شده است و دستگاه‌های اجرایی نیز آن را قبول دارد. چون منابع تبصره ۱۸ از دل منابع درآمدی هدفمندی یارانه‌ها است و سازمان برنامه منابعی برای تخصیص به تبصره ۱۸ نداشته است؛ بنابراین پروژه‌ها متوقف شده است.

خاندوزی بیان کرد: امیدوار هستیم با اجازه‌ای که از افزایش دولت از منابع درآمدی نفت ناشی از کاهش سهم صندوق توسعه ملی به بخش عمرانی و تبصره ۱۸ وارد شود.

وزیر اقتصاد درباره سند واگذاری خودروسازان، گفت: سند بین ما و وزارت صمت نهایی و منتشر شده تا افراد بر اجرای آن مطالبه کنند؛ اما مقدماتی دارد که وزارت صمت آن را انجام دهد. مسیر تعامل با بخش خصوصی، خریدار آتی را مشخص کند و هر زمان که مقدمات را وزارت صمت آماده کند که در مرحله واگذاری مصر هستیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.