جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 11
ميانگين بازدید: 38528
بازديد کل: 146,654,566
بومی سازی کامل انسولین و قلم آن (شنبه 1401/11/08)

اقتصاد ایران:
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از تولید انسولین بر پایه دانش و قلم آن تا سال آینده خبر داد و گفت: این ستاد ۵۰ میلیارد تومان از تولید انسولین و قلم آن در کشور حمایت کرده است.

دکتر مصطفی قانعی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره آخرین وضعیت پروژه های تولید انسولین توسط شرکتهای دانش بنیان که توسط ستاد توسعه زیست فناوری مورد حمایت قرار گرفته اند، اظهار کرد: دو مورد پروژه تولید انسولین توسط ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی مورد حمایت قرار گرفته است.

وی درباره اولین کارخانه تولید انسولین گفت: کارخانه ای برای تولید انسولین اقدام کرده که انتظار می رود بتواند بعد از جذب سرمایه ۲۰ میلیارد تومانی طی یک سال انسولین را وارد بازار کند.

وی افزود: بعد از جذب سرمایه این کارخانه می تواند طی یک سال انسولین بر پایه دانش را به بازار عرضه کند؛ در واقع بعد از جذب سرمایه ۴ماه کلینیکال ترایال و ۳ یا ۴ ماه تست پایداری انجام می شود.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری ادامه داد: همچنین شرکت دیگری امکان تولید انسولین بر پایه دانش را دارد اما نمی تواند نیاز کل کشور را تامین کند؛ تامین نیاز کشور نیازمند ایجاد زیرساختهایی در این شرکت است.

به گفته قانعی، در کنار اینها تولید قلم انسولین توسط شرکتهای دانش بنیان آغاز شده زیرا تنها تولید انسولین برای شرکتها اقتصادی نیست اما اگر با تولید قلم باشد عرضه انسولین به بازار اقتصادی تر خواهد شد.

وی گفت: این شرکتهای تولید کننده انسولین در صدد هستند با شرکتهای تولیدکننده قلم، همکاری و محصول نهایی را وارد بازار کنند.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری گفت: پیش بینی می شود به زودی و شاید سال آینده انسولین و قلم آن توسط شرکتهای دانش بنیان به تولید برسد.

وی با اشاره به میزان حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در زمینه تولید انسولین و قلم آن گفت: ستاد توسعه زیست فناوری به میزان ۵۰ میلیارد تومان حمایت کرده است. این حمایت در سال آینده بیشتر خواهد شد.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.