جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 28032
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,652,760
قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ | برنت ۸۴ دلار و ۸۵ سنت شد (سه شنبه 1401/11/11)

اقتصاد ایران:
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵ سنت معادل ۰.۰۶ درصد کاهش به ۸۴ دلار و ۸۵ سنت رسید.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت به روند کاهشی خود در روز سه‌شنبه ادامه داد. احتمال افزایش بیشتر نرخ بهره بانک‌های مرکزی و ادامه جریان نفت خام روسیه تأثیر امید به بهبود تقاضا در چین را کمرنگ کرده است.

 قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 5 سنت معادل 0.06 درصد کاهش به 84 دلار و 85 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 34 سنت معادل 0.44 درصد کاهش 77 دلار و 56 سنت معامله می‌شود.

 تحلیلگران عقیده دارند در شرایطی که دورنمای تقاضا علی‌رغم بازگشایی اقتصاد چین نامطمئن است، تحریم‌ها تأثیر چندانی بر صادرات نفت روسیه نگذاشتند.

 سرمایه‌گذاران انتظار دارند بانک فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را 25 واحد در روز چهارشنبه افزایش دهد. بانک مرکزی انگلیس و بانک مرکزی اروپا هم احتمالاً نرخ بهره را افزایش خواهند داد. بالا رفتن نرخ بهره روند رشد اقتصاد را کند کرده و تقاضا برای نفت را پایین می‌آورد.

 توجه بازار نفت به اجلاس مجازی ائتلاف اوپک پلاس در اول فوریه هم معطوف است. انتظار می‌رود این ائتلاف سیاست تولید خود را حفظ کرده و تغییری در میزان تولید خود ایجاد نکند.

 ائتلاف اوپک پلاس در ماه اکتبر برای کاهش 2 میلیون بشکه‌ای تولید به توافق رسید که حدود 2 درصد از تقاضای جهانی را تشکیل می‌دهد. این طرح از نوامبر آغاز شده و تا پایان 2023 ادامه دارد.

 روسیه علی‌رغم تحریم‌های اتحادیه اروپا و سقف قیمتی که گروه 7 برای صادرات نفت آن به‌خاطر حمله به اوکراین تأیید کرده، همچنان به عرضه نفت به بازارهای جهانی ادامه می‌دهد.

 صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی خود از رشد اقتصاد دنیا در 2023 را افزایش داده است. تقاضای بالا در آمریکا و اروپا، کاهش هزینه‌های انرژی و بازگشایی اقتصاد چین پس‌از برداشته شدن محدودیت‌های کرونایی از دلایل این تصمیم  بوده‌است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.