جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 25162
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,649,890
ظرفیت تولید برق به بیش از ۹۰ هزار مگاوات رسید (دوشنبه 1401/11/17)

ایسنا:
وزیر نیرو با اشاره به رشد ۲۰ تا ۳۰ برابری بخش‌های مختلف صنعت آب و برق ایران گفت: ظرفیت تولید برق کشور از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز از ۷۰۰۰ مگاوات به بیش از ۹۰ هزار مگاوات رسیده است.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر محرابیان صبح امروز در آیین تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل(ره)، به تحولات صنعت آب و برق پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران اشاره و تصریح کرد: این تحولات نسبت به گذشته قابل قیاس نیست، به طوری‌که در بخش‌های مختلف صنعت آب و برق شاهد رشد ۲۰ تا ۳۰ برابری هستیم.

خودکفایی و صادرات تجهیزات صنعت برق کشور دو روی یک سکه

وزیر نیرو با بیان اینکه در ابتدای انقلاب اسلامی ظرفیت تولید برق در کشور ۷۰۰۰ مگاوات بود، یادآور شد: در آن زمان کشور در حوزه صنعت برق وابستگی کامل به سایر کشورها داشت، به‌طوری‌که کارشناسان صنعت برق فقط مجوز تعویض روغن ترانس برق را داشتند؛ این در حالی است که امروز ظرفیت نیروگاهی صنعت برق کشور بیش از ۹۰ هزار مگاوات است.
 
ساخت نیروگاه در کشورهای مختلف توسط مهندسان ایرانی

به گفته وی، اکنون صنعت برق کشور به طور کامل به خودکفایی رسیده‌ است، علاوه بر آن حجم وسیعی از خدمات فنی و مهندسی این عرصه صادر می‌شود و ساخت نیروگاه‌ها در خارج از کشور توسط متخصصان و مهندسان ایرانی صورت می‌گیرد.

محرابیان ضمن ابراز خرسندی از اینکه امروز فرآیندهای طراحی، اجرا و نگهداری صنعت برق کشور به طور کامل توسط متخصصان و مهندسان داخلی هدایت می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی از کشورهای خارجی و همسایه به خدمات و تجهیزات صنعت برق ایران وابسته‌اند، برای مثال اکنون بخش عمده‌ای از صنعت برق کشور عراق توسط شرکت‌های ایرانی ساخته و نگهداری می‌شود.

وزیر نیرو در حاشیه آیین تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل(ره) گفت: امروز این افتخار نصیب ما شد تا همزمان با ایام‌الله دهه فجر، همراه کارکنان صنعت آب و برق برای تجدید میثاق و عهد با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در کنار حرم مطهر امام راحل حضور یابیم.

وزیر نیرو افزود: بی‌تردید مسئولان کشور در مسیر انقلاب برای حفظ آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و شهدا وظیفه سنگینی دارند که مهمترین آن خدمت بی‌منّت به مردم است. طبیعتا پس از گذشت چهل‌وچهار سال از پیروزی انقلاب اسلامی فراز و نشیب‌هایی در این مسیر رخ داده است، اما مسئولان در بخش‌های مختلف کشور خدمت کردند و توانستند با پیروی از آرمان‌های والای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، در مسیر تداوم راه انقلاب اسلامی ایران و شهدا گام بردارند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.