جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 23227
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,647,955
یک‌هزار نشان «حلال» تا پایان امسال صادر خواهد شد (سه شنبه 1401/11/18)

ایرنا:
رییس سازان ملی استاندارد ایران از برنامه ریزی برای صدور یک‌هزار نشان حلال در راستای توسعه تجارت کشور در بازار حلال خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «مهدی اسلام‌پناه» امروز (سه‌شنبه) در جمع خبرنگاران با اشاره به رونمایی از نشان حلال در سال گذشته، افزود: تا پیش از آغاز به‌کار دولت سیزدهم، کمتر از ۵۰ نشان حلال برای واحدهای تولیدی و صادراتی کشور صادر شده بود.

این مقام مسوول بیان‌داشت: هرچند صدور یک‌هزار نشان حلال از سوی سازمان ملی استاندارد به‌عنوان تنها مرجع صدور نشان حلال تا پایان امسال نیز اندک است، اما نسبت به عملکرد گذشته در این حوزه بی‌نظیر است.

وی خاطرنشان‌کرد: امروز فعالان اقتصادی کشورمان در حال افزایش سهم خود از بازار حلال و جهان اسلام هستند.

اسلام‌پناه گفت: میزان تجارت ما در حوزه حلال به چند صد میلیون دلار محدود می‌شود، اما امیدواریم با اعطای نشان حلال به تولیدکنندگان و صادرکنندگان، این سهم افزایش یابد.

وی به رشد کشورمان در حوزه زیست‌بوم تولید دانش نوآورانه و فناورانه اشاره کرد و ادامه‌داد: این رشد مقارن شده با رشد جایگاه ایران در سازمان بین‌المللی استاندارد (ISO) که در سال ۲۰۲۲ با جهشی چهار پله‌ای، از رتبه بیست و ششم به بیست و دوم ارتقائ یافتیم.

رییس سازان ملی استاندارد ایران اضافه‌کرد: ایران در حوزه زیست‌بوم تولید دانش نوآورانه و فناورانه در منطقه حائز رتبه هفتم شده است، اما مطالعات تطبیقی ما نشان داد که فرار نخبگانی و مهاجرت فناوران ما به کشورهای دارای رتبه بالاتر، دلیل این مساله بوده است.

وی تصریح‌کرد: هیچیک ‌از کشورهای مذکور قدرت تولید علم و دانایی را ندارند و به‌طور طبیعی باید با فاصله زیادی از ما قرار می‌گرفتند، اما فرار نخبگانی و مهاجرت فناوران منجر به این رتبه کشورمان شده است.

اسلام‌پناه خاطرنشان‌کرد: نانونماد یا CEهایی که قرار است سازان ملی استاندارد ایران در حوزه های‌تک (فناوری پیشرفته) صادر کند بی‌نظیر است و با صدور CE یا گواهی انطباق به واحدها، می‌توانند با دیگر کشورها کار و تجارت کنند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.