جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 22792
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,647,520
چک‌های غیرصیادی تنها تا ۶ ماه آینده و فقط در بانک صادرکننده نقد می‌شوند (شنبه 1401/11/22)

ایرنا:
معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: چک‌های غیرصیادی باقی مانده در کشور، تنها تا ۶ ماه دیگر و فقط در بانک صادرکننده چک می‌توانند نقد شوند و امکان نقدشوندگی در دیگر بانک‌ها را ندارند.

به گزارش ایرنا، یکی از ابزارهای مهم پرداخت چک است، اما در سال‌های اخیر، چک اعتبار خود را از داده بود و به جای آنکه فرآیند انجام معاملات را تسهیل کند، موجب ایجاد مشکل برای مردم و کسب و کارها شده بود و بسیاری از پرونده‌ها در دستگاه‌های قضایی مربوط به افرادی بود که به اصطلاح چک بی‌محل داشتند.

با کمرنگ شدن اعتبار چک به عنوان ابزار پرداخت در معاملات، بحث اصلاح قانون صدور چک مطرح شد و پس از سه سال سرانجام در سال ۱۴۰۰ به طور رسمی اجرا شد. این قانون در مدت کوتاه کمتر از یک سال توانست آمار چک‌های برگشتی را تا حد بسیاری کاهش دهد، اما در یک سال گذشته ثبت چک‌های الکترونیکی مخاطراتی را برای مشتریان به خصوص در شهرهای کوچک فراهم کرده است و برخی از این وضعیت سوءاستفاده کرده و برای ثبت چک مبالغی را از افراد دریافت می‌کنند.

«مهران محرمیان» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در این خصوص اظهار داشت: صدور و وصول چک در سال‌های گذشته در فرآیند خاصی انجام می‌شده و شفاف نبوده است.

وی افزود: یک برگ چک در سال‌های گذشته بدون اینکه در جایی ثبت شود، بین افراد مختلف دست به دست می‌شده است و معضلاتی را برای فرد به وجود آورده بود؛ برای نمونه می‌توان به فرارهای مالیاتی اشاره کرد و تنها راه رفع این معضلات ایجاد شفافیت بود.

محرمیان بیان کرد: در فرآیند چک‌های دیجیتال که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، چک باید در سامانه چکاد و به کمک گوشی تلفن همراه یا رایانه ثبت شود و طبیعی است که بسیاری از افراد به خصوص مردم ما در شهرستان‌ها با فرآیند کار آشنا نباشند.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: برای رفع مشکلاتی از این دست، بانک‌ها را ملزم کردیم که نرم‌افزارهای خود را برای کاربرهای مهمان نیز فعال کنند و مهم‌تر اینکه ثبت چک را به نرم‌افزارهای دیگر منتقل کردیم و امکان ثبت چک در اپلیکیشن‌های بزرگ فراهم کردیم.

وی گفت:رصدهای دقیقی در این موضوع داریم و افراد می‌توانند شکایت خود در این خصوص را ثبت کنند و از سوی دیگر تمام شعب بانکی در سراسر کشور وظیفه دارند برای ثبت چک مشتریان خود اقدامات لازم را انجام دهند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.