جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 22949
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,647,677
نرخ حمل بنزین ۴۰۵ درصد افزایش یافت (شنبه 1401/11/22)

ایسنا:
هزینه حمل بنزین و سوخت های دیگر در نفتکش های اقیانوس پیما چند روز پس از آغاز تحریم‌ها علیه فروش نفت روسیه، افزایش چشمگیری پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، جدیدترین آمار بورس بالتیک در لندن نشان می‌دهد درآمد روزانه نفتکش های نسبتا کوچکی که سوخت‌های پالایش شده را در اقیانوس آتلانتیک تحویل می دهند، هفته گذشته بیش از ۴۰۰ درصد افزایش یافت و به ۵۵ هزار و ۸۵۷ دلار رسید. این هزینه در روز پنجشنبه به تنهایی، ۵۸ درصد افزایش داشت که بزرگترین افزایش روزانه از اواخر سال ۲۰۲۱ به این طرف بوده است.

 این افزایش هزینه حمل محموله تا حدودی به دلیل دو دسته شدن ناوگان نفتکش هاست. بعضی از نفتکش ها در خدمت منافع مسکو بوده و نفتکش های دیگر در بازار بین المللی فعالیت می کنند. این وضعیت، منعکس کننده پیامد تدابیری است که محدود کردن درآمدهای نفتی روسیه را هدف گرفته اند.

لارس باستین اوسترنگ، تحلیلگر شرکت آرکتیک سکیوریتینیز در این باره گفت: حجم صادرات روسیه کمابیش جریان دارد و این صادرات کشتی‌های زیادی را مشغول کرده است. در نهایت، این افزایش نشان می‌دهد تقاضا کاملا خوب است و عوامل بنیادین قوی هستند.

حداکثر ۶۰۰ کشتی به ناوگان سایه کشتی‌هایی پیوستند که به روسیه برای ادامه صادرات نفت کمک می کنند. در نتیجه، کشتی‌های کمتری برای سایر صادرکنندگان نفت باقی مانده و این امر، هزینه حمل محموله را افزایش داده است.

 البته این افزایش منحصرا مربوط به نفتکش هایی که محموله های روسی را حمل می کنند، نیست.

 اتحادیه اروپا واردات سوخت روسیه را از پنجم فوریه ممنوع کرده است. پیش از آن این بلوک خرید از مناطق دیگر را افزایش داده بود تا از تامین کافی سوخت مطمئن شود و این موضوع، به کمبود نفتکش های موجود دامن زد.  

بر اساس گزارش بلومبرگ، اکنون که خرید مناطق دیگر افزایش پیدا کرده، نرخ حمل محموله نیز بالا رفته است. کشتی هایی که از اروپا به غرب آفریقا می روند، بزرگترین افزایش روزانه نرخ کرایه را داشته اند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.