جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 24112
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,648,840
عوارض خروج از کشور چرا گران‌تر شد؟ (یک شنبه 1401/11/23)

ایسنا:
به دنبال تصویب ۲۰ درصد افزایش عوارض خروج از کشور در سال آینده در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲، معاون گردشکری دلایل این افزایش را توضیح داد.

علی‌اصغر شالبافیان به ایسنا گفت: رقم افزایش عوارض خروج از کشور ۲۰ درصد تعیین شده است که ۳۰ درصد از منابع کلی عوارض خروج از کشور به حوزه گردشگری اختصاص می‌یابد.

او اضافه کرد:‌ سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد پیش‌بینی شدۀ عوارض خروج از کشور در لایحه بودجه ۱۴۰۲ بود که ۲۰ درصد به این مبلغ اضافه خواهد شد و مبلغ کلی آن به حدود چهار هزار میلیارد تومان خواهد رسید که از این مبلغ ۳۰ درصد به حوزه گردشکری اختصاص می‌یابد، اگر این لایحه در صحن علنی مجلس مصوب شود و شورای نگهبان هم تایید کند، قانون آن لازم‌الاجرا می‌شود.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، ‌ گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: این منابع قرار است برای توسعه گردشگری اختصاص پیدا کند و محل مصرف آن هم مشخص است؛ توسعه زیرساخت‌های گردشگری و تبلیغات و بازاریابی ایران.

شالبافیان در پاسخ به این پرسش که افزایش مبلغ عوارض خروج از کشور و بیشتر شدن سهم گردشکری از این منابع، به تأمین بودجه برای "مقابله با ایران‌هراسی" ربطی دارد، اظهار کرد: طبیعتاً یکی از همان نکاتی (محل مصرف این درآمد) بود که گفته شده است. البته برای مقابله با ایران‌هراسی ردیف بودجه مجزایی را در لایحه پیشنهاد کرده‌ایم که هنوز در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه بررسی نشده و آن ردیف با عنوان بازارسازی و ایجاد ظرفیت‌های گردشگری پیشنهاد شده است.

او درباره تضامین پرداخت کامل این منابع به بخش گردشگری با توجه به کوتاهی‌های تا کنون در تخصیص و پرداخت این منابع به گردشگری، گفت: خوشبختانه در متن مصوب کمیسیون تلفیق لایحه بودجه، محل مصرف این منابع مشخص است و امکان این‌که در جای دیگر مصرف شود وجود ندارد. مزیت دیگرش این است که صددر صد این منابع تخصیص می‌ِیابد، به معنی که ۳۰ درصد منابع عوارض خروج از کشور حتما باید تخصیص پیدا کند.  

افزایش ۲۰ درصد عوارض خروج از کشور در لایحه پیشنهادی دولت مطرح نشده، اما به گفته رحیم زارع ـ ‌سخنگوی‌ کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ ـ، موضوع آن، پیشنهاد الحاقی کمیسیون فرهنگی به تبصره ۷ لایحه بودجه بود که به تصویب کمیسیون تلفیق رسید، البته اجرایی شدن این مصوبه در سال آینده منوط به تصویب در صحن علنی و تایید شورای نگهبان خواهد بود.

در صورت افزایش ۲۰ درصدی عوارض خروج در سال ۱۴۰۲، این میزان برای سال آینده در سفر اول ۴۸۰ هزار تومان، سفر دوم ۷۲۰ هزار تومان و سفرهای سوم و بیشتر ۹۶۰ هزار تومان خواهد شد. پیش‌تر این مبالغ به ترتیب برای سفر اول ۴۰۰ هزار تومان، ‌سفر دوم ۶۰۰ هزار تومان و سفر سوم ۸۰۰ هزار تومان بود که طبق مصوبه مجلس، سهم گردشگری از هر یک از مبالغ ۸۰ هزار تومان بود که در برخی سال‌ها این مبلغ ناچیز کامل تخصیص نیافته است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.