جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 24362
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,649,090
سامانه رصد و پایش تولید و کاشت درخت اسفند ماه راه‌اندازی می‌شود (یک شنبه 1401/11/23)

ایرنا:
مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: نهالستان‌های کشور ظرفیت تولید سالانه حدود یک میلیارد نهال به صورت گلدانی را دارند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «رضا احمدی» افزود: در حال حاضر ۱۲۶ نهالستان جنگلی به مساحت دو هزار و ۸۶۱ هکتار در کشور داریم که اگر ۵۰۰ هکتار معادل حدود یک‌چهارم آن را به کاشت نهال گلدانی اختصاص یابد، سالانه ۲۵۰ میلیون اصله نهال می‌توان تولید کرد.

مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت اظهار داشت: برای اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت، سالانه باید ۲۵۰ میلیون نهال تولید شود.

احمدی بر حمایت مالی صنایع و خیرین برای اجرای این طرح تاکید و تصریح کرد: ایران در رتبه هفتم جهانی در تولید کربن قرار دارد و از این رو پوشش جنگلی باید گسترش پیدا کند.

مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: ایستگاه‌های تولید نهال مرتعی به مساحت ۷ هزار هکتار داریم که از ظرفیت این ایستگاه‌ها نیز می‌توان استفاده کرد.

احمدی ادامه داد: ما در حال راه‌اندازی یک سامانه برخط جامع برای رصد و پایش تولید و کاشت نهال‌های جنگلی هستیم تا هر زمان نهال تولید شد درباره آن روی سایت و گوشی‌های موبایل مردم اطلاع‌رسانی کنیم.

وی اظهار داشت: این سامانه اوایل اسفند ماه راه‌اندازی خواهد شد.

مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت نهال گفت: نهال‌های تولیدی به طور عمده از گونه‌های بومی هستند و مطابق با شرایط آب و هوایی مناطق کشت می‌شوند.

وی با اشاره به پنج ناحیه رویشی برای کاشت نهال‌های جنگلی افزود: کاشت گونه‌های بومی در این ناحیه‌های رویشی، کمترین نیاز آبی را خواهند داشت.

احمدی تصریح کرد: در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، بیشتر از آب باران و آب خاکستری و پساب استفاده می‌شود.

وی گفت: در این طرح از ظرفیت‌های بخش تحقیقات و شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین از ظرفیت صنایع برای بذرکاری و گلدان پرکنی نیز استفاده می‌کنیم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.