جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 19062
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,643,790
تولید ۶۱ هزار تن میگوی پرورشی در کشور (دوشنبه 1401/12/01)

ایرنا:
رییس سازمان شیلات ایران گفت: امسال تولید میگوی پرورشی کشور به ۶۱ هزار تن رسید که رقم قابل توجهی است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سید حسین حسینی» با اشاره به توسعه چشمگیر صنعت پرورش میگو طی سال‌های اخیر گفت: امسال در مجموع تولید میگوی پرورشی کشور به ۶۱ هزار تن رسید که رقم قابل توجهی محسوب می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی به افزایش تولید در سال جاری نسبت به سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: سال گذشته در مجموع ۵۷ هزار تن میگو در استان‌های ساحلی تولید شده بود.

حسینی با بیان این که ۹۵۰ مزرعه فعال تولید میگوی پرورشی در کشور فعال است، خاطرنشان ساخت: هرساله شاهد افزایش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنعت میگوی کشور هستیم.

وی با اشاره به این که ۲۰ هزار هکتار مزرعه جهت تولید میگوی پرورشی در استان‌های هرمزگان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، خوزستان و گلستان فعال است، بیان داشت: از این میزان در حال حاضر تنها چهار هزار هکتار مفید است و زیر کشت میگو می‌رود.

معاون وزیر در سازمان شیلات اذعان داشت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های کلان صورت گرفته توسط سازمان شیلات ایران در راستای ارتقای صنعت پرورش میگوی کشور، هر ساله شاهد افزایش مزارع زیر کشت از طریق حمایت و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خواهیم بود.

وی با بیان این که بخش اعظم میگوی پرورشی به سایر کشورهای دنیا صادر می‌شود، تاکید کرد: مقداری از میگوی تولیدی نیز در انبارها نگهداری شده و به تدریج در بازار داخلی توزیع می‌شود.

این مقام مسوول در صنعت شیلات کشور در ادامه گفته‌های خود بیان داشت: از زمان برداشت میگو از مزارع پرورشی طی سال جاری، صادرات به تدریج به کشورهای امارات و روسیه به عنوان بازارهای اصلی صادرات ایران پس از چین انجام شده است.

به گفته حسینی، بخش عمده میگوی تولیدی به کشورهای مقصد اصلی صادرات آبزیان ایران از جمله روسیه، چین، کشورهای عربی و کشورهای همسایه به ویژه امارات صادر می‌شود.

رئیس سازمان شیلات ایران، روسیه را یکی از مهم‌ترین بازارهای صادراتی میگو اعلام کرد و گفت: با افزایش تولید سالانه این محصول شیلاتی در کشور، هر ساله شاهد افزایش بیشتر محصولات شیلاتی به این کشور خواهیم بود.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.