جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 17620
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,642,348
راه‌اندازی سامانه کمک ناوبری جدید «ILS» در فرودگاه اهواز (سه شنبه 1401/12/02)

ایسنا:
خوزستان مدیرکل فرودگاه‌های خوزستان از نصب و راه‌اندازی سامانه کمک ناوبری جدید «ILS» در فرودگاه بین المللی اهواز خبر داد.

سید مهدی رزاز در گفت ‌وگو با ایسنا، با اشاره به اتمام مراحل نصب سامانه کمک ناوبری جدید ILS در فرودگاه اهواز اظهار کرد: در فرودگاه اهواز با توجه به گرمسیر بودن اقلیم منطقه، وجود ریزگردها و پدیده مه گرفتگی در زمستان وجود سامانه «ILS» بسیار الزامی است.

وی افزود: این سامانه با توجه به قدمت حدود سه دهه‌ای خود، فرسوده و باعث ارائه نامناسب خدمات هوانوردی شده بود که بنا به تشخیص کارشناسان، تصمیم گرفته شد یک سامانه جدید خریداری شود.

مدیرکل فرودگاه ‌های خوزستان گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام‌شده سامانه «ILS» خریداری و در فرودگاه بین المللی اهواز نصب و اکنون به صورت عملیاتی در مدار بهره‌برداری است.

رزاز عنوان کرد: با وجود این دستگاه تا دید ۸۰۰ متر امکان پرواز وجود دارد اما اگر در فرودگاه دید به کمتر از این میزان برسد دیگر این سامانه پاسخگو نخواهد بود و پرواز کنسل می‌شود. در کشور ایران همه سامانه‌های «ILS» براساس دید ۸۰۰ متر تعریف شده و دید کمتر از این، منجر به لغو پرواز خواهد شد.

وی ادامه داد: برای خرید، نصب، راه‌اندازی و فلایت چک این سامانه حدود ۷۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

به گزارش ایسنا، خلبان هر پرواز عمدتا برای هدایت به سمت فرودگاه مقصد نیاز به دستگاه‌های ناوبری دارد که بتواند هواپیما را در شرایط بد آب و هوایی تا ارتفاع و فاصله نزدیکی از سطح باند فرودگاه راهنمایی و هدایت کند؛ امروزه یکی از مهمترین و متداول‌ترین دستگاه‌های ناوبری به منظور فرود هواپیما در فرودگاه‌های پرترافیک و یا دارای شرایط جوی نامناسب سیستم نشستن به وسیله دستگاه Instrument Landing System یا همان «ILS» است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.