جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 13514
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,638,242
بومی‌سازی ۹۸ درصد از کاتالیست‌های نفت/ توسعه دیپلماسی فناوری در دولت سیزدهم (یک شنبه 1401/12/07)

ایرنا:
مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با اشاره اینکه از نظر وزنی اکنون ۹۸ درصد از کاتالیست‌های صنعت نفت در کشور بومی‌سازی شده است، گفت: همه کاتالیست های مورد نیاز صنعت نفت تا پایان دولت سیزدهم در ایران بومی‌سازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «مجید دفتری» امروز (یکشنبه) در مراسم نهمین جایزه تعالی صنعت پتروشیمی با اشاره به پروژه بومی سازی کاتالیست استراتژیک روپک، افزود: این کاتالیست در پتروشیمی اراک مورد استفاده قرار می گیرد.

وی ادامه‌داد: رهبر معظم انقلاب بر پژوهش تاکید دارند و با تاکید دفاع از جامعه نخبگان و دانش محور شدن صنایع کشور، دانش بنیان شدن اقتصاد را مورد توجه قرار داده اند.

دفتری با اشاره به اینکه شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از سال ۷۳ آغاز به کار کرد، گفت: اکنون این شرکت در مسیر توسعه فناوری و تجاری سازی دستاوردها حرکت می کند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی افزود: به تازگی لایسنس مگا متانول لورچ منعقد شده است.

وی با اشاره به اینکه لایسنس بومی می تواند نیاز تولیدکنندگان داخلی را تامین کند، اضافه‌کرد: ۱۰ آزمایشگاه در این شرکت وجود دارد.

دفتری تاکید کرد: کل کاتالیست های صنعت ۹۹ نوع است که یک‌هزار و ۱۹۲ میلیون دلار ارزش دارد و بومی سازی ۸۴ عدد انجام شده و ۱۵ عدد باقی مانده است که تا پایان دولت سیزدهم دانش کاتالیست در کشور بومی سازی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر از نظر وزنی ۹۸ درصد کاتالیست های صنعت نفت در داخل کشور تولید می شود، گفت: یکی از موفقیت های دولت سیزدهم دیپلماسی فناوری است که با صادرات کاتالیست های صنعت نفت به کشورهای منطقه و مذاکره برای اعطای لایسنس، به یک دیپلماسی موفق دست پیدا کرده است.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.