جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 11905
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,636,633
قرارداد احیای یک حلقه چاه نفتی در منطقه عملیاتی «سعادت‌آباد» فارس امضا شد (دوشنبه 1401/12/08)

ایرنا:
قرارداد احیای یک حلقه چاه در منطقه عملیاتی سعادت‌آباد از مناطق زیرمجموعه نفت مرکزی در قالب طرح احیای چاه‌های بسته و کم‌بازده امضا شد.

به گزارش ایرنا از شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، «سیدمحمود میرباقری» سرپرست مدیریت امور فنی این شرکت با اشاره به پیشینه طرح احیای چاه‌های غیرفعال و کم‌بازده اظهار داشت: طرح احیای چاه‌های غیرفعال و کم‌بازده پس از مصوبه شورای اقتصاد و ابلاغ آن از طریق شرکت ملی نفت ایران به شرکت‌های تابع، شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز تعداد ۲۵ حلقه چاه نفتی بسته و کم‌بازده خود را به‌عنوان کاندیدا برای بررسی به کارگروه فنی و اقتصادی شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد. در این زمینه شرکت‌های فناور طرح پیشنهادی فنی‌ لازم را به پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران ارائه دادند و قرارداد چاه شماره چهار سعادت‌آباد در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به‌عنوان نخستین چاه برای افزایش دبی امضا شد.

سرپرست مدیریت امور فنی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران درباره مزایای احیای این چاه، تصریح‌کرد: انجام این عملیات به‌منظور رفع مشکل تولید گاز اضافی و افزایش تولید نفت است، این فناوری برای نخستین‌ بار در کشور عملیاتی می‌شود و امکان پیاده‌سازی آن روی چاه‌های مشابه وجود دارد که به افزایش دبی قابل ملاحظه‌ای منجر می‌شود.

«محمداسماعیل کفایتی» رئیس پارک نوآوری و فناوری نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران نیز در حاشیه امضای قرارداد گفت: تعامل صنعت و دانشگاه یک خواسته به‌حق و تاریخی است که ثمرات ارزشمندی از این همکاری به‌دست می‌آید.

وی افزود: طرح احیای چاه‌های غیرفعال و کم‌بازده فرصت آن را فراهم آورده که شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی و فناوری امکان حضور در توسعه و تحقیق میدان‌های نفتی و گازی را به‌دست آورند که از ویژگی‌های این شرکت‌ها می‌توان به انجام کارها با هزینه کمتر و زمان محدودتر اشاره کرد، همچنین این شرکت‌ها با کسب تجارب فنی، فرصت ارائه خدمات فنی و مهندسی در عرصه‌های بین‌المللی برای آنها فراهم می‌شود که منبع درآمد برای کشور است.

«مهدی اسکروچی» مدیرعامل شرکت «طرح و اندیشه پتروآزما» نیز به‌عنوان مجری طرح درباره فعالیت‌های پیش رو برای احیای چاه شماره چهار سعادت‌آباد، اظهار داشت: مسئله اصلی درباره این چاه صیانت از مخزن آن است.

وی افزود: چاه انتخاب‌شده دارای چند ویژگی است که با روش تولید کنونی افزون بر اینکه توان تولید کاهش یافته و نیروی محرکه اصلی مخزن یعنی کلاهک گازی نیز تحلیل رفته است، اقدام اصلی جلوگیری از تحلیل کلاهک گازی و برانگیختن لایه‌های زیرین است که شامل نفت به نسبت قابل‌توجهی می‌شود، اما نقش ناچیزی در تولید دارد.

اسکروچی بیان‌داشت: برنامه اجرایی احیای چاه ۱۸ ماه و هزینه آن یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار است که تلاش خود را برای زودتر به نتیجه رسیدن طرح به‌کار می‌گیریم.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.