جستجو
صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
صنایع و صنوف
صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشاورزی صنعت ورزش صنعت خودرو ماشین سازی و فلزتراش صنعت ساختمان صنعت حفاظت صنعت بسته بندی خدمات پشتیبانی صنعت رنگ، رزین و مواد شیمیایی صنعت دام و طیور صنعت چاپ و کاغذ صنایع دریایی و آبزیان صنعت مواد غذایی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی ماشین آلات راهسازی صنعت لاستیک و پلاستیک صنعت پزشکی و دارویی صنعت نساجی، پوشاک و چرم صنعت برق صنعت چوب،نئوپان،ام دی اف و روکش های مصنوعی صنعت حمل و نقل صنعت معدن صنعت نفت،گاز و پتروشیمی صنعت آب و فاضلاب صنعت مبلمان صنعت بانک، بیمه و بورس صنعت فرش صنعت لوازم خانگی صنعت کامپیوتروالکترونیک لوستر و لوازم تزئینی صنعت چسب صنعت کاشی سرامیک و چینی بهداشتی صنعت شیرینی و شکلات صنعت گردشگری اتحادیه های سراسرکشور انجمن های ملی سایر صنوف و صنایع
فعال ترین صفحه اصلی دسته بندی ثبت اطلاعات ثبت آگهی آگهی ها درباره ما تماس با ما
مشاهده لیست کامل
اعضای ثبت شده: 45818
بازديد امروز: 6613
ميانگين بازدید: 38919
بازديد کل: 146,631,341
۴۰۰ پروژه نانویی برای صنایع انجام شد (یک شنبه 1401/12/21)

اقتصاد ایران:
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو گفت: تاکنون شرکتهای دانش بنیان با صنایع مختلفی پروژه مشترک تعریف کرده اند که بر اساس امار حدود ۴۰۰ پروژه موفق را به کارفرماها و شرکای صنعتی خود تحویل داده‌اند.

دکتر عماد احمدوند در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین آمار تولید و فروش شرکتهای نانویی اظهار کرد: بر اساس آمار انتهای بهمن ماه، ۳۴۲ شرکت فناور در حوزه نانو توانسته‌اند یک هزار و ۴۲۸ محصول نانویی را وارد بازار کنند.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با بیان اینکه تا انتهای سال گذشته این شرکتها ۱۱۱۱ محصول را وارد بازار کرده بودند، گفت: از نظر کمیت رشد مطلوبی داشته‌ایم.

به گفته احمدوند، مسئله کمک به ورود محصولات دانش بنیان به بازار از اهمیت بالایی برخوردار است که در ستاد به این موضوع توجه ویژه‌ای داریم و در قالب حمایت‌های توانمندسازی، کمک می‌کنیم تا شرکتها از سطح اثبات فناوری فراتر بروند به مرحله تولید و ورود به بازار برسند.

وی درخصوص یکی دیگر از اهداف ستاد توسعه فناوری نانو گفت: هدف ما صرفا افزایش تعداد شرکتهای دانش بنیان حوزه نانو نیست بلکه باید کمک کنیم که شرکتهای موجود بزرگ‌تر و موثرتر شوند.

وی با تأکید بر اینکه در مواردی که یک شرکت، دارای یک فناوری پلتفرمی است و ظرفیت فنی برای افزایش تعداد محصولات مبتنی بر آن فناوری پایه را دارد، به توسعه سبد محصولاتش کمک می‌کنیم، گفت: همچنین کمک به ارتباط‌گیری شرکت‌های دانش بنیان با صنایع موجود کشور و تلاش برای شناخت و حل چالش‌های صنایع، از دیگر ماموریت‌ها و اهداف ماست.

احمدوند گفت: با کمک سازوکاری که تحت عنوان شبکه تبادل فناوری در ستاد نانو ایجاد شده، شرکتهای دانش بنیان با صنایع مختلفی پروژه مشترک تعریف کرده و تاکنون حدود ۴۰۰ پروژه موفق را به کارفرماها و شرکای صنعتی خود تحویل داده‌اند.

استفاده از مطالب بانک اطلاعات تولید و خدمات فعال ترین با ذکر منبع بلامانع است.